Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy Zor Günler Mi Yaşıyor?

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy Zor Günler Mi Yaşıyor?

Ekrem ekranların sevilen yüzlerinden olan Burcu Esmersoy ile ilgili oldukça ilginç iddialar konuşulmaya başlandı.

Uzun zamandan beri TV8 ekranlarında yayınlanan pek çok farklı programda sunucu olarak görev alan ve bunun yanı sıra yine pek çok farklı projede yer alan Burcu Esmersoy’un maddi açıdan zorlandığı ve ekonomik yönden oldukça zor bir süreçten geçtiği belirtildi. Özellikle şu anda televizyon ekranlarında 4 farklı reklam filmi yayınlanan ünlü modelin, ekonomik anlamda zorlandığının gündeme getirilmesi oldukça dikkat çekti.

Burcu Esmersoy İddiaları Doğru Mu?

Ekonomik açıdan zorlandığını arkadaşlarıyla paylaştığı öğrenilen Burcu Esmersoy için gündeme gelen bu haberlerin kaynağı ünlü ismin arkadaşları. Televizyon projelerin yanı sıra reklam projelerinden yüksek ücretler alan ve gelirinin yüksek olduğu düşünülen Burcu Esmersoy’unböyle bir durum ile karşılaşması sosyal medyada yankı buldu. Burcu Esmersoy için yapılan açıklamalarda harcamaların ve lüks yaşamın bedelinin ödendiği şeklinde farklı ifadeler kullanıldı.

Sosyal Medyadan Bile Para Kazanıyor

Üstelik Burcu Esmersoy’un etkin bir şekilde kullandığı sosyal medya hesapları üzerinden de pek çok farklı reklam anlaşması yaptığı ve bu anlaşmalardan da yine yüksek ücretler aldığı bugüne kadar oldukça konuşulmuş ve gündeme getirilmişti. Ekonomik açıdan zor bir süreçten geçtiği ile ilgili gündeme gelen haberler ardından gözler Burcu Esmersoy’a çevrildi. Fakat ünlü model şu ana kadar net bir açıklama yapmadı. Fakat önümüzdeki günlerde özellikle sosyal medya hesabı üzerinden bu konuda net bir açıklamanın yapılması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler