Ana SayfaDedikoduBurcu Biricik'ten Bomba İtiraflar

İlgili Postlar

Burcu Biricik’ten Bomba İtiraflar

“Camdaki Kız” dizisinde “Nalan” karakterini canlandıran Burcu Biricik’ten bomba itiraflar geldi. Ünlü oyuncu sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi. İşte o açıklamalar;

“Rollerin İçinde Kalmam Gerekti”

Güzel oyuncu samimi açıklamalarda, “Rolleriniz sizde silinmez bir izlenim bıraktı mı?” Sorusunu şu şekilde yanıtladı:

“Birçok zaman rolümüzü oynarız ve çekim bitince etkisinden çıktığımızı söyleriz. Bu benim için de önceleri böyleydi. Ancak son zamanlarda oynadığım roller, biraz daha içinde kalmam gereken roller oldu.

“Derinliği Olan Roller Yoruyordu”

Mesela ‘Fatma’da ön hazırlık ve tüm çekim süreci boyunca, enerjimi çok yukarılara fırlatmamaya çalıştım. O bitince Boncuk rolünde biraz daha belimi doğrultmuş, dik bir enerjide olabildim. Çünkü yelpazesi daha geniş bir roldü. Bu kadar üst üste çok fazla derinliği olan roller oynamak ister istemez yordu tabii.

Burcu Biricik İsyan Etti!

Burcu Biricik’ten Bomba İtiraflar

‘Camdaki Kız’ da mesela çok zor bir iş ama kafayı kırmaya başlayınca eğlenmeye başlıyorsun. Şaka bir yana, şunu söyleyebilirim ki; neredeyse 13 saat o karakter olarak yaşıyorsun, onunla yatıp onunla kalkıyorsun. Ben de artık diyorum ki; galiba ben Nalan’ı oynamıyorum, Nalan beni oynuyor.

“Denge Tahtasında Olmak Gibi”

Oyunculuk ile topluma yanlış bir şey vermemek konusunda dikkatli olmak zorundasın. Çok ezik büyümüş bir kızı oynuyorum. Profesyonel olup kızı olduğu gibi göstermem mi lazım, yoksa topluma olması gerekeni mi göstermem lazım? Denge tahtası üzerinde olmak gibi bir şey benim için.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler