Ana SayfaÜnlülerBurcu Biricik: En Çok Uçak Biletlerine Para Harcıyoruz

İlgili Postlar

Burcu Biricik: En Çok Uçak Biletlerine Para Harcıyoruz

Burcu Biricik: En Çok Uçak Biletine Para Harcıyoruz! Çiçero filmindeki performansıyla büyük bir beğeni toplayan Burcu Biricik, bir derginin Şubat sayısına konuk oldu. Yakın bir süre sonra Kuzgun isimli diziyle ekrana geri dönmeye hazırlanan güzel oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Burcu Biricik ve Barış Arduç’un Kuzgun adlı yeni dizisine 3 yeni oyuncu transfer oldu!

Burcu Biricik: En Çok Uçak Biletine Para Harcıyoruz!

Burcu Biricik: En Çok Uçak Biletine Para Harcıyoruz! Geçtiğimiz ay vizyona giren Çiçero filmindeki performansıyla göz dolduran ünlü oyuncu Burcu Biricik, Alem dergisinin Şubat sayısına konuk oldu.

Uzun süredir ara verdiği televizyon ekranına çekimleri hızla süren Kuzgun dizisi ile dönmeye hazırlanan güzel oyuncu, verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

İşte başarılı ve güzel oyuncunun ses getirecek o röportajı…

Burcu Biricik'in yeni dizisi Kuzgun'un çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.
Burcu Biricik’in yeni dizisi Kuzgun’un çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Burcu Biricik kimdir?

Dönem filminde olmak enteresanmış

Çiçero vizyona girdiğinden beri çok konuşuluyor. Bu projeye nasıl dahil oldun, geri dönüşleri nasıl? Dönem filminde olmak neler hissettirdi?

Uzun zamandır bir dönem projesinde yer almayı istiyordum. Çiçero’nun senaryosu gelince hiç düşünmeden kabul ettim. Hem 2. Dünya Savaşı dönemi hem de oynadığım Cornelia karakteri her zaman karşıma çıkacak türden değildi. Filmle alakalı gayet iyi dönüşleri alıyoruz, bu da beni çok mutlu ediyor tabii ki. Dönem filminde olmak enteresanmış, kostümleri, saçları ve dünyasına bayıldım. Bunların yanında usta oyuncularla ve yönetmenimiz Serdar Akar’la çalışmak da benim için çok büyük bir deneyimdi.

Yeni dizin Kuzgun’u ise hepimiz merakla bekliyoruz. Seyirciyi neler bekliyor, canlandırdığın karakter ve ekip nasıl?

Bu sezon Ay Yapım ile başlayacağımız bir proje. Barış Arduç ile başrolleri paylaşıyoruz. Aslında karanlık bir Romeo& Juliet hikayesi diyebiliriz. Dila aşkı, vicdanı, bir avukat olarak adalet inancı ve ailesinin illegal karanlık dünyası arasında sıkışıp kalan bir kadın. Güzel bir senaryomuz var ekip güzel, yönetmenimiz iyi daha ne olsun. (gülüyor)

Bu aralar kendime zaman ayırmak biraz zor

Filmdi, diziydi derken yoğun bir tempodasın. Kendine zaman ayırabiliyor musun, yalnız kaldığında neler yapıyorsun?

Bu aralar kendime zaman ayırmak biraz zor. Ama genelde bizim sektörün zaman dilimleri biraz daha farklı. Ya çalışmazsın zamandan bol bir şeyin olmaz sonra setin başlar eve gelecek vaktin olmaz. Bazen o kadar evde vakit geçiremiyorsun ki boşluklarda evinde koltuğunda yayılmak en mutlu edici aktivite oluyor. Koltukta yayıl, filmini izle, kedini sev, yemek yap böyle geçiyor.

Güne nasıl başlarsın neşeli mi yoksa tam tersi mi?

Günden güne çok değişken bir durum. Kahvaltı edene kadar her an her şey olabilir. Sonrası sakin.

Oyuncu olmak hep hayalin miydi?

Tiyatro, sahne üstünde olmak çocukluğumdan beri evet ama kamera önü, oyunculuk sonrasında doğalında gelişti.

Yaşam tarzımı olabildiğince sakin tutmaya çalışıyorum

En çok neye para harcarsın?

Genel olarak yemeğe. Ama onun dışında spesifik olarak tatillere ve planı son anda yapabildiğimiz için uçak biletlerine aslında. Kendimize her sene verdiğimiz bir tatil ödülü var. Sene boyunca çalışıp o tatili bekliyoruz, en heyecanlı aktivitemiz.

Favori tatil rotaların nereler, yaz için planlar yapıldı mı?

Uzakdoğu’yu genel anlamda sevdim. Oraların insanlarını, kültürünü, doğasını tanımak çok büyük keyif ve keşif. Yaz planı yapılmadı. Dediğim gibi genelde son ana kalıyor bizim planlar hatta bazen tamamen spontane.

Antalya’nın Elmalı ilçesinde büyüyen ve doğayla iç içe sakin bir yaşama alışmış biri olarak dönem dönem İstanbul’da yaşamaktan yorulduğun oluyor mu?

Tabii ki oluyor. Buraya harcadığın yaşam enerjisi çok fazla. O yüzden gerek evimin lokasyonu gerek yaşam tarzımı olabildiğince sakin tutmaya çalışıyorum.

İstanbul’a ilk geldiğinde neler hissettin?

İstanbul benden büyük onunla başa çıkamam. Sonra o koşuşturmaya ayak uydurmaya alışıyorsun.

İlk deneyimimde çok yalnız hissetmiştim

Modun düştüğünde kendini iyi hissetmek için neler yaparsın?

Sevdiğim bana enerji veren şarkıları dinlerim.

İlk oyunculuk deneyimin nasıldı?

Galiba kötü. Çünkü hiç bilmediğin bir çalışma ortamı kalabalık bir çalışma ekibi kimseyi tanımıyorsun ne yapman, nasıl oynaman gerektiğini bilmiyorsun. Çok yalnız hissetmiştim kendimi korkmuştum da ve çıktığımda ben oyunculuk yapamazmışım dedim. Sonrasında kalıp bir kez daha denedim ve zamanla olduğunu gördüm ve şimdi işimi çok severek yapıyorum.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler