Ana SayfaÜnlülerBurak Özçivit'i görenler tanıyamıyor

İlgili Postlar

Burak Özçivit’i görenler tanıyamıyor

Son günlerde hedeflerinden oldukça uzak kalan Burak Özçivit, görüntüsüyle dikkat çekti. İşte konuyla ilgili detaylar.

Son dönemlerde filmleriyle gişede büyük bir sınav veren Burak Özçivit, gişeden beklentisini karşılayamadı. Oyuncu iki filmiyle birlikte ciddi bir yatırım yaparken toplam zararın 7,5 milyon TL’ye kadar çıktığı öğrenildi.

Burak Özçivit’in Eski Sevgilisi Ceylan Çapa’dan Makyajsız Fotoğraf Paylaşan Fahriye Evcen’e Gönderme!

Burak Özçivit için zor günler

Gişede yaşanan başarısızlıklar sonrasında oyuncunun kendini daha çok yemeğe verdiği öne sürüldü. Bu süreçte kilo aldığı net bir şekilde görülen Burak Özçivit özellikle hayranlarını endişelendirdi.

Gişe karnesi kötü!

Kardeşim Benim 2 ve Can Feda filmiyle gişede ortak olarak yer alan Burak Özçivit, 8 haftada sadece ortalama 750 bin kişiye ulaştı.

Filmlerde Kerem Bürsin gibi önemli isimlerin olmasına rağmen gişelerin bu kadar düşük rakamlarda kalması yatırımların da kar olarak dönmesini önledi.

Slovenya’da görülen

Türkiye’de son dönemlerde çok fazla görülmeyen ünlü isim, Slovenya’da görüntülendi. Özel bir davet için Slovenya’ya gittiği öğrenilen oyuncunun burada çekilen bir fotoğrafı kısa süre içerisinde sosyal medyada da yer buldu.

Dizi projesi onaylanacak mı?

Tüm bunlar dışında oyuncu yeni sezonda ekranlarda olabilmek adına da görüşmelerini sürdürüyor. Star TV’de yayınlanacak olan bir dizi projesi için anlaşma yapmaya çalışan oyuncunun 80 bölüm için görüşmelere devam ettiği belirtildi. Burak Özçivit’in dikkat çeken o fotoğrafı ise şöyle,

Burak Özçivit kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler