Ana SayfaDedikoduBurak Özçivit Komşularını Bıktırdı!

İlgili Postlar

Burak Özçivit Komşularını Bıktırdı!

En çok sevilen çiftlerden biri olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ikilisinin komşuları ile sorunları olduğu iddia edildi. Araba tutkunluğu ile bilinen Burak Özçivit site içerisinde 6 arabasını da park edince iddiaya göre komşuları isyan bayraklarını çekti. Detaylar haberimizde…

Fahriye Evcen Kimdir?

Burak Özçivit Komşularını Bıktırdı!

En çok sevilen çiftlerden biri olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ikilisini site içerisinde komşuları ile sıkıntı yaşadığı iddia edildi. İddialara göre bu sorunun sebebi ise Burak Özçivit’in araba tutkunluğu. Yakışıklı oyuncunun 6 arabası olduğu için site içerisinde ki insanlar park yeri bulmakta sıkıntı çekiyorlar.

Burak Özçivit Kimdir? 

Park yeri bulmakta olan komşuları ile sıkıntı çeken yakışıklı oyuncu çözümü iki aracını satmakta buldu. Eşi Fahriye Evcen’e rahat etmesi için özel şoförlü Mercedes Vito alan Özçivit, eşinin BMW X1’ini ve kendi Range Rover’ını satılığa çıkardı. Burak Özçivit’in garajı resmen oto galerisi gibi! Özçivit’in galerisinde; dağda bayırda kullandığı Jeep marka bir arazi aracı, uzun yollar için aldığı BMW 5.20d, cabrio Mercedes SL 500, Range Rover Autobiography, Fahriye Evcen’in BMW X1’i ve Evcen’e yeni satın aldığı Mercedes Vito var. Ortalama bir rakamla Burak Özçivit’in galerisinde 3 milyon TL yatıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler