Ana SayfaDedikoduBurak Özçivit Hastalık İddialarına Yanıt Verdi

İlgili Postlar

Burak Özçivit Hastalık İddialarına Yanıt Verdi

Bel fıtığı ve hemoroid hastalıkları sebebiyle sağlık sorunları yaşadıkları iddia edilen ve tedavi için hastaneye gittikleri öne sürülen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen sağlık durumları hakkında konuştu.

Temmuz ayında Sait Halim Paşa Yalısı’nda dünyaevine giren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.

32 yaşındaki Özçivit, “Yurtdışında herhangi bir gayrimenkul almadım” ifadelerini kullandı.

Özçivit, hemoroid ameliyatı olacağı iddiaları ve Evcen’in ise bel fıtığı nedeniyle fizik tedaviye başladığı iddialarına da yanıt verdi.

Şu sıralar ‘Can Feda’nın çekimlerine devam eden Özçivit, “Ayrıca, Fahriye için ‘fıtık oldu’ haberleri de gerçeği yansıtmıyor. Çok şükür, ikimizin de sağlığı yerinde” dedi.

Evcen ise çocuk sorularına gülmekten kendini alamadı. Basın mensupları 31 yaşındaki oyuncuya “Böyle bir düşünceniz mi var?” diyerek soruyu yineledi.

Gözlerinin içi parıldayan güzel oyuncu da gülmeye devam edip yeni yıl da anne olmak istediğini gözler önüne serer gibiydi. Hayranları da sosyal medyadan çifte oldukça fazla kendilerinden bebek beklediklerini, çiftin bebeklerininde çok tatlı ve güzel olacağını düşündüklerini söyleyen mesajlar atıyorlar..

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler