Ana SayfaÜnlülerBurak Kut: " Para Makinesi Gibiydim ”...

İlgili Postlar

Burak Kut: ” Para Makinesi Gibiydim ”…

Türkiye’ nin 90’ lı müzik döneminde pop müzik kurvarında fırtınalar estiren şarkıcı Burak Kut, kariyerinin basamaklarını çıktığı o ilk dönemlerde yaşadıklarını bir bir anlattı: “Herkes üzerimden para kazanmaya çalışıyordu. Para makinesi gibiydim.” diyen Burak Kut’ dan bomba itiraflar geldi. Detaylar Haberimizde…

Burak Kut: ” Para Makinesi Gibiydim ”…

Youtube’ de bulunan ‘Loş Sohbet’ adlı programına konuk olarak katılan Burak Kut, şöhret basamaklarını hızla tırmandığı 90’ lı dönemlerden bahsetti: “Bugünkü aklımın 22 yaşındayken olmasını isterdim. Bu yönetim zafiyetiyle, insan sarraflığıyla ilgili. Kendimi savunmasız hissediyordum o zamanlar. Şimdi tabii daha güçlü hissediyorum ama bunun nedeni de o zaman yaşadığım çalkantılar. Şimdi bir şey var içimde; ikinci raunt. Çünkü yapmam gerekeni tam olarak yapmadım. Suçlu benim, kabul ediyorum. Çok tutkulu dinleyicilerim var ve bana kızıyorlar. En çok içimi yakan mevzu odur. Yoksa kariyer, sektör, benim için ne demişler hiç önemli değil.”

“Altın Yumurtlayan Tavuğu Kesmek Olurdu Çünkü O…”

90’larda para makinesi olarak görüldüğünü de anlatan Kut, yıllar sonra sevenleri istediği için müziğe odaklanacağını açıkladı: “Ben okumaya meraklı, nota karıştıran bir adamken, tüketim toplumunun en gözde malzemelerinden biri oldum. Herkes üzerimden para kazanmaya çalışıyordu. Para makinesi gibiydim. E bir durayım değil mi ben? Kitap okuyayım, aşkımı yaşayayım. Asla durdurmadılar. Altın yumurtlayan tavuğu kesmek olurdu çünkü o. Ben sevenlerime borçlu hissediyorum kendimi.”

Burak Kut kimdir?

“Kemal Sunal Hayranıyım”

Usta sanatçı Kemal Sunal hayranı olduğunu anlatan şarkıcı Burak Kut, merhum sanatçıyla karşılaşma hikâyesini de anlattı: “Onların Hisar’da kahvesi vardı. Kadir İnanır gibi üstatlar gelirdi. Bir gün Kemal Sunal’ı gördüm. Bana ‘Medya dünyası böyledir. Seni alırlar, güzel bir parça olarak kıyma makinesine koyarlar, her yerini kullanırlar’ dedi. O yaklaşımını gayet iyi anlamıştım.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler