Ana SayfaKültür ve SanatBurak Aksak "Leyla ile Mecnun" Kitabıyla Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Burak Aksak “Leyla ile Mecnun” Kitabıyla Geri Dönüyor!

Ekranların sevilen dizisi “Leyla ile Mecnun”un senaristi Burak Aksak bu kez de “Leyla ile Mecnun” adlı kitabıyla yeniden bambaşka bir serüvenle karşımızda. Önümüzdeki Pazar günü, kitabının ilk imza gününü gerçekleştirecek olan Aksak, sevenleriyle buluşuyor.

2011-2014 yılları arasında, 3 sezon boyunca izleyicileri ekran başına kilitleyen “Leyla ile Mecnun” dizisi bu kez de serüvenine satır aralarında devam ediyor… ‘Absürt Komedi’ türüyle, ülkemizdeki ilklerden olan dizi filmin senaristi Burak Aksak, kaleme aldığı “Leyla ile Mecnun”u yepyeni hikayeleriyle, bu kez de kitabında sunuyor.

“Kendi Çölünde Kaybolanların Hikâyesi” Yeniden, Farklı Yolculuklara Çıkaracak!

Leyla ile Mecnun kitabında; Mecnun, İsmail Abi, Erdal Bakkal, Baba İskender, Yavuz Hırsız, Yedek Kamil, Gözlüklü Çocuk Kaan ve Aksakallı Dede bu kez bambaşka bir maceranın peşine düşüyor. O geminin geleceğine ilk günkü gibi inananların, sevdiği kızın gözlerinin içine bakarak ‘seni seviyorum’ diyemeyenlerin, kendi çölünde kaybolanların hikâyesi “Leyla ile Mecnun” Burak Aksak’ın kalemiyle yeni başlangıçlar yapmak için geri dönüyor.

Burak Aksak, Leyla ile Mecnun kitabının ilk imza günü için 8 Nisan 2018 Pazar günü saat 15:00‘da D&R Marmara Forum’da sevenleri ile buluşacak. Kitap, ilk kez ve sadece o gün D&R Marmara Forum’da satışa sunulacak olup tüm okurları ve “Leyla ile Mecnun” sevenleri bekliyor olacak…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler