Ana SayfaÜnlülerBunu biliyor muydunuz? Çukur'un Vartolu'su mecburiyetten oyuncu olmuş!

İlgili Postlar

Bunu biliyor muydunuz? Çukur’un Vartolu’su mecburiyetten oyuncu olmuş!

Son zamanlarda Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteri ile en çok konuşulan isimlerden biri haline gelen ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, spor akademisine gidemeyince mecburiyetten oyuncu olmuş. Köstendil’in hiç bilinmeyen bir yönü daha ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

SHOW TV ekranlarının bu sezonun iddialı dizilerinden biri olan Çukur dizisinin Vartolu karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, son zamanlarda kadınların gözdesi haline geldi. Köstendil’in hiç bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı.

Eskiden kaleciymiş

Son zamanların en çok konuşulan ismi olan Erkan Kolçak Köstendil, bir dönem kalecilik yapmış, ancak spor okuluna gireyince oyuncu olmuş.

Erkan Kolçak Köstendil, oyuncu olma macerasını şu sözler ile anlattı:

Bursaspor’da kaleciydim. ÖSS’den yüksek puan alamazdım çünkü rakamlarla aram iyi değildi. Spor Akademisi’ne girmek isterdim ama kaleci olduğum için çok hızlı koşamıyordum.

Geriye konservatuvar kaldı. Lisedeki hocam Zuhal Köseoğlu beni konservatuvara yönlendirdi. İstanbul’a telefon açıp “Bir çocuk göndersem bakar mısınız?” dedi.

Telefonun ucundaki kişi “Biz Bursa’dayız” diye yanıt verdi. 10 dakika sonra Erkan Can ile Ali Sürmeli okula geldi. Erkan Can bana ” Shakespeare’i biliyor musun?” diye sordu.

O dönem ‘Romeo + Juliet’ adında bir film vardı. “Biliyorum, Leonardo DiCaprio” dedim. Erkan Can “Hay …, çok işimiz var” dedi. (Kahkahalar) Ardından İstanbul’a gelip konservatuvara girdim. Oradan sonra ilk uzun soluklu işim ‘Sakarya Fırat’ta oyunculuğa başladım.

Erkan Kolçak Köstendil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler