Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy İçin Görülmemiş Jest Yapıldı!

İlgili Postlar

Bülent Ersoy İçin Görülmemiş Jest Yapıldı!

Ankara’da, özel bir mekanın sahibi yeni açılacak sahnesine çıkaracağı ünlü sanatçı Bülent Ersoy için şimdiye kadar görüşmemiş jesti yaptı. Detaylar Haberimizde..

Bülent Ersoy Demet Akalın’a Göndermede Mi Bulundu?

Bülent Ersoy İçin Görülmemiş Jest!

Ankara’da, yeni açılacak ‘Sahne Ankara’da sahneye çıkacak olan Türk Sanat Müziği’nin güçlü seslerinden Bülent Ersoy için 35 bin TL’ye kızıl meşe ağacından taht yapıldı. Mekanın sahibi Ferhat Leglek, Bülent Ersoy’un konseri sonrasında tahtın açık artırma ile satışa sunularak elde edilecek gelirin şehit ailelerine bağışlanacağını açıklaması gündemde bomba etkisi yarattı.

Bülent Ersoy kimdir?

Taht Satılarak Tüm Geliri Şehit Ailelerine Bağışlanacak!

Ankara’da yaşayan işletmeci Ferhat Leglek, Başkente yeni bir hizmet vermek amacıyla ‘Sahne Ankara’ ismiyle yeni bir işletmey açtı. Bu hafta sonu hizmete girecek olan işletmedenin açılışında, ilk kez, Diva Bülent Ersoy sahneye çıkarıcak olan Ferhat Leglek, Cumartesi gecesi hayranları ile buluşacak olan Bülent Ersoy için meşe ağacından 35 bin TL’ye taht yaptırarak masraftan kaçınmadı. Bülent Ersoy, taht üzerine oturarak eserlerini seslendirecek. Aynı taht, daha sonra açık arttırma ile satılarak geliri şehit yakınlarına bağışlanacağı öğrenildi.

” 18 günde 3 usta tarafından yapıldı”

İşletmeci Ferhat Leglek, açılacak yeni mekanda çok sayıda ünlü ismi Ankaralılarla buluşturacaklarını da açıkladı. Cumartesi günü Bülent Ersoy’un sahne alacağını belirten Ferhat Leglek, “Bülent hanım için bir taht yaptırdık. Tahtımız 18 günde 3 usta tarafından yapıldı. Maliyeti 35 bin lira, ama değdi. El işçiliği gerçekten çok iyi ustalar tarafından yapıldı. Kızıl meşe ağacından yapıldı. Bu tahtı Bülent Hanım’a sunduk, o da kabul etti. Zaten Bülent Hanım da tahtı çok beğendi. Bülent Hanım tahta şarkılarını söyleyecek” dedi. Ferhat Leglek, konser sırasında tahtı açık artırma ile satışa çıkaracaklarını ve elde edilen gelirin şehit ailelerine bağışlanacağını belirtti. ‘Sahne Ankara’da ilerleyen zamanlarda Ebru Yaşar, Seren Serengil, Mustafa Keser ve Volkan Konağ’ın da sahne alacağı bildirildi.

bülent ersoy ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler