Ana SayfaDizilerBülent Alkış’tan İsimsizler Değerlendirmesi

İlgili Postlar

Bülent Alkış’tan İsimsizler Değerlendirmesi

İsimsizler adlı dizide rol olarak tüm dikkatleri yeniden üzerine çekmeyi başaran Bülent Alkış, yeni proje ve oyunculuk kariyeri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Özellikle kadroya daha sonradan dahil olan Bülent Alkış, İsimsizler adlı projede yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu vurguladı. Diziye dahil olduktan sonra özellikle sosyal medya üzerinden kendisi için yapılan yorumları okuduğunu ve bu yorumları okuduktan sonra çok duygulandığını da net bir şekilde dile getiren Bülent Alkış, İsimsizler dizisinin kendisini heyecanlandıran bir proje olduğunu söyledi.

“Teklifi Hemen Kabul Ettim”

Özellikle teklifin geldiği sırada dizi için senaryonun dahi belli olmadığını söyleyen ünlü oyuncu, projeyi öğrendikten sonra başarılı olacağına inandığını ve hemen projeyi kabul ettiğini belirtti. Dizideki hassas konuların çok iyi bir şekilde işlendiğini ve bugüne kadarki süreç içerisinde çok önemli bir yapımın ortaya çıkarıldığını da belirten oyuncu, şu anda dizide her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

Dayı Çok Sevildi

Oynadığı karakter ile ilgili övgü dolu sözlerin kendisinde duygulandırdığını da belirten oyuncu, kendisinden büyük kişilerin dahi kendisine “Dayı” demeye başladığını belirtti. Dizi için özel olarak bıyık bıraktığını ve bu konuda dahi oldukça farklı konuşmaların yapıldığını söyleyen oyuncu, şu anda dizi projesinde olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve rolünü en iyi şekilde oynayabilmek adına kendini bu duruma adapte ettiğini belirtti.

“Silaha Karşıyım”

Dizide rol icabı olsa da birini öldürmenin kendisi için çok zor olduğunu özellikle vurgulayan oyuncu, silaha karşı olduğunu fakat özellikle rol gereği bu tip sahnelerde de yer almasının zorunlu olduğunu belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler