Ana SayfaDedikoduBuket Aydın'dan Final Açıklaması

İlgili Postlar

Buket Aydın’dan Final Açıklaması

Buket Aydın’dan final açıklaması geldi. Ünlü sunucu Buket Aydın, Haber Global’da sunduğu Koltuk programının final yapacağına dair çıkan iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. İşte Aydın’ın açıklaması;

Şiddete Maruz Kalıyorum

Kanal D’den istifa etmesinin ardından eşi ile boşanan ünlü spiker Emir Sarıgül ile aşk yaşamaya başlamıştı. Özel hayatı ile sık sık gündeme gelen Aydın’ın Sarıgül’ü Nuri Ensari ile aldattığı iddia edilmişti.

Hakkında çıkan ihanet haberlerinin ardından adeta ateş püsküren sunucu Buket Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı son açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı;

“Ben özel hayatım hakkında konuşmayacağım dedikçe siz beni çamurunuzun, pisliğinizin içine çekmek için uğraşıyorsunuz. Beni çekemeyen benden nefret eden herkes kinini hasetini salak saçma haberler üzerinden kusuyor. Görüyorum ki sizi medyadaki varlığım aşırı derecede rahatsız etmiş. Beni magazin figürü haline getirip “aklınızca” haber arenasından silmeye çalışıyorsunuz. Kadına şiddetin başka bir türüne maruz kalıyorum.”

Buket Aydın Hamilelik İddialarına Cevap Verdi..

“Kasıtlı Olarak Sürekli Saldırıya Maruz Kalıyorum”

“Haberciler arasında evliyken boşanan tek ben değilim son da ben olmayacağım. Fakat benim hayatımı abartmakta üstünüze yok. Kapalı kapılar ardında “Neler neler” döndürenler çok saygın diye övülürken ben kasıtlı olarak sürekli saldırıya maruz kalıyorum. Bunun sebebi belli; ben bu haberleri göreyim gördükçe medyadan soğuyayım. Ama ne yazık ki bunu başaramayacaksınız. Önemli olan para karşılığı haber yapan operasyonel medya siteleri değil; izleyicidir. Halk nezdinde etkim ortadadır. Bunu nasıl devam ettirdiğimi önümüzdeki günler size gösterecektir.”

Baskılara Dayanamayan Buket Aydın Sevgilisi Emir Sarıgül ‘den Ayrıldımı…

Buket Aydın’dan Final Açıklaması

Azerbaycanlı iş insanları Elnur Abdullayev ve Mammad Gulmammadov’un sahibi olduğu Haber Global kanalında Buket Aydın’ın sunumuyla yayınlanan “Koltuk” programı için final kararı alındığı iddia edilmişti.

Cuma akşamı son kez ekrana gelen programın, önümüzdeki sezonda ekranda olmayacağı öne sürüldü. Haber Global, bir süre önce ünlü sunucu ve oyuncu Okan Bayülgen ile anlaşma sağlamıştı.

Medyaradar, Bayülgen’in programının, Aydın’ın final yapan Koltuk programıyla aynı gün ve aynı saatte yayında olacağını iddia etti.

Buket Aydın da iddialara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Aydın, “Global ile yollarımın ayrıldığı haberleri asılsızdır. Programımız yeni yayın döneminde şahane isimlerle devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Buket Aydın, bir süredir iş insanı Emir Sarıgül ile birliktelik yaşıyor. Özel hayatı hakkında konuşan Emir Sarıgül, “Niyetimiz ciddi, önümüzde güzel bir yol var. Yaptığınız haber ve yorumlarda bu hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler