Ana SayfaÜnlülerBugün Gösterime Giren Jennifer Lawrence'ın Yeni Filmine 18+ Sınırı!

İlgili Postlar

Bugün Gösterime Giren Jennifer Lawrence’ın Yeni Filmine 18+ Sınırı!

Bugün Gösterime Giren Jennifer Lawrence’ın Yeni Filmine 18+ Sınırı! Jennifer Lawrence’nın filmine neden 18+ sınırı geldi ? Filmin konusu ne ? Cevaplar yazımızda.

İçerdiği Sahneler Yüzünden

Eski CIA çalışanı olan Jason Matthews’ın kitabından alınan ve sinemaya uyarlanan Kızıl Serçe (Red Sparrow) filmini, ‘Açlık Oyunları’ filminin yönetmeni olan Francis Lawrence yönetiyor.Londra ve Budapeşte şehirlerinde çekilen film, işkence,şiddet ve çıplaklık sahneleri yüzünden ‘R’ kodu ile gösterime girecek.17 yaş altındaki seyirciler, ‘R’ kodu olan filmlere anne ve babaları ile izlemek zorundalar.17 yaşından küçük bireyler yanında ebeveynleri olmadan filmi izleyemeyecek.

Kanada’dan sonra Türkiye’ye de 18+ sınırı ile gelen Red Sparrow diğer ülkelerde de 18+ sınır ile gösterime girecek gibi gözüküyor.

Kızıl Serçe (Red Sparrow) Filminin Konusu

Hayatta annesinden ve baleden başka tutkusu olmayan Dominika, geçirdiği bir kaza sonucu baleye veda etmek zorunda kalmıştır. Gelecek planları bir anda tuzla buz olan genç kadın, onun gibi üstün yetenekli gençlere bedenlerini ve zihinlerini bir silah olarak kullanmayı öğreten gizli istihbarat örgütü Sparrow School’a katılır. Zorlu ve sadistik bir eğitimden geçen genç kadın, programın şimdiye kadarki en tehlikeli öğrencisi olur. Dominika şimdi sahip olduğu güçle geçmişiyle yüzleşmeli ve sevdiği herkesin hayatı tehlikedeyken, Dominika’nın güvenebileceği tek kişi olduğunu söyleyen Amerikalı CIA ajanı Nathaniel Nash’le uzlaşma sağlamalıdır…

red-sparrow

[affiliate_news id=”30512″]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler