Ana SayfaDizilerBugün, Bir Zamanlar Çukurova'da nefesler tutulacak!

İlgili Postlar

Bugün, Bir Zamanlar Çukurova’da nefesler tutulacak!

ATV ekranlarının sevilerek izlenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova bugün gene sevenlerini televizyon ekranlarına bağlayacak. Bir Zamanlar Çukurova  dizisinin bugün ekranlara gelecek bölümü (8. bölüm) fragmanı ile yine nefesleri kesti. Yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren izleyici ekran başına kilitleyen ve reyting listelerinde zirveye oturan dizinin perşembe günü yayınlanacak bölümüne kısa bir süre kala yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kısa sürede çok fazla bir hayran kitlesine sahip olan diziyle ilgili çok sayıda araştırma yapılırken bugün neler yaşanacağına gelin birlikte bakalım.

Bugünde zirveye ulaşacağa benziyor!

ATV ekranlarının sevilerek izlenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi izleyenlerin nefesini kesmeye devam ediyor. ATV ekranlarında verilen ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesi toplayarak reyting listelerinde zirveye oturmayı başaran dizi, yine ATV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisi ile yarışıyor. Yeni bölümü ayrı fragmanı ayrı bir şekilde çok sayıda aratılan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili vatandaşların araştırmaları da hız kesmeden sürüyor. Perşembe akşamı ekranlara gelecek bölümün yayınlanmasına kısa bir süre kala yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bugün akşam sevenleriyle buluşacak 8. Bölüm fragmanına baktığımızda yeni doğum yapan Züleyha’nın ‘ Bu altın kafes değil, özgürlüğümü istiyorum’ sözleri izleyenlerin kalbine dokunuyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da 8. Bölüm’de neler olacak?

Geçtiğimiz bölüm afla beraber hapisten çıkan Yılmaz izleyiciye yaşadıklarıyla heyecan dolu anlar yaşatırken Züleyha hakkında kimsenin Yılmaz’a bilgi vermemesi nabızları arttırmıştı. Demir ile Yılmaz’ın mücadelesi bugün akşam ekranlara gelecek bölümde daha da alev alıyor! Yılmaz’ı ırgatların sakladığından şüphelenen Demir, huğları acımasızca yaktırıyor.

Gözü dönmüş oğlunu izleyen Hünkar, yaptıklarından pişman oluyor. Peki, bu pişmanlık hangi değişikliklere gebe olacak?

Bir Zamanlar Çukurova’nın Yayın saati

Baş rollerinde birçok ünlü oyuncu barından ve kısa sürede fenomen haline gelen dizi, bu haftaki fragmanı ile izleyenlerin nefeslerini kesti. Yeni bölümün oldukça heyecanlı geçeceğinin sinyali de verilirken Fekeli Ali’nin fragmandaki sözleri çok konuşuldu. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 8. bölüm fragmanından derlediğimiz bilgilerle akşam yaşanacakları aktardık. ATV ekranlarının sevilerek izlenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova bugün saat 20.00’da izleyenleriyle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler