Ana SayfaDedikoduBücür Cadı Merve Erdoğan nişanlandı

İlgili Postlar

Bücür Cadı Merve Erdoğan nişanlandı

Bir dönem ekranlarda yayınlanan Bücür Cadı dizisinin başrol oyuncusu Merve Erdoğan evliliğe ilk adımını attı. 1999 yılında ekranlara gelen Bücür Cadı dizisinde canlandırdığı Zeliş karakteri ile adını duyuran Merve Erdoğan artık büyüdü ve evliliğe ilk adımını attı.  

Merve Erdoğan uzun süredir beraber olduğu Fatih Şengöz ile nişanlanırken nişan fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaştı.  

Hep gülsün yüzümüzzz❤️❤️❤️. #Repost @eylulsogukcay with @repostapp. ・・・ Çaretektaşdiyorlaaar💍😁😁😁 Merve Erdoğan (@mrveerdgn) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Aile arasında yapılan nişan törenine ait fotoğraflara ‘ Birlikte bir hayat kurmak için ilk adımı attık. Allah tamamına erdirsin’ notunu düştü.  

22 Haziran 1991 doğumlu olan Merve Erdoğan Niğde’de dünyaya geldi. İlk kez onu Bücür Cadı dizisinin Zeliş ‘i olarak tanıdık. Adını daha sonra birçok projede duyuran güzel oyuncu Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümü ‘nden mezun oldu. Daha sonra Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü de bitiren Erdoğan, oyunculuğa ağırlık vererek Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Üsküdar Musiki Cemiyeti ve Sadri Alışık Tiyatrosu’ndan da eğitim alarak kariyerini tescilledi.  

Birçok sinema filminde de yer alan isim ilk kamera deneyimi 1997 yılında rol aldığı Ayrı Dünyalar filmi ile yaşamıştı. Bir sonra ise Örümcek adlı filmde yer alı ve bu filmin ardından Bücür Cadı dizine başladı. 5 yıllık bir aranın ardından tekrar kamera karşısına geçen güzel oyuncu Büyük Buluşma ve Beşinci Boyut projelerinde yer aldı. Ardından 207 ile 2012 yılları arasından yayınlanan ve o dönemin popüler dizileri içerisinde olan Arka Sıradakiler ‘de rol aldı. Daha sonra Bir Ömür Yetmez disizi ile ekranlarda boy gösteren isim Son olarak 2013 yılında yayınlanan emret Komutanım ve Sevdaluk dizilerinde roller canlandırmıştı.  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler