Ana SayfaÜnlülerBu yöntem sayesinde hiç kilo almıyorlar! İşte detaylar...

İlgili Postlar

Bu yöntem sayesinde hiç kilo almıyorlar! İşte detaylar…

Açlıkla başa çıkmakta zorlanıyorsanız ve kilonuzdan pek memnun değilseniz ünlülerin beslenme şekillerini dikkate alabilirsiniz. Daima zayıf ve bakımlı görünen ünlüler bu yöntem sayesinde hiç kilo almıyorlar. İşte ünlülerin fit kalma yöntemleri. İşte detaylar…

RİHANNA:

Rihanna’nın sağlıklı cilt ve saç yapısının arkasında Hindistan cevizi suyunun olduğunu söylüyor. Günlük sıvı alımına katkı sağlar ve sindirim sistemi dostudur. Bağışıklık sistemini destekler. Akşam saatlerinde yaşanan açlık krizlerinde bir bardak hindistan cevizi suyu içerek hafif ve sağlıklı bir şekilde beslene biliriz.

SCARLETT JOHANSSON:

Protein tozları çok sağlıklı olabildiği gibi bilinçsiz tüketildiğinde olumsuz durumları beraberinde getirebilir. Bu tarz ürünler düzenli ve sık spor yapan, ihtiyacı olan proteini besinlerle karşılayamayan kişilerin tüketimine daha uygun. Bu noktada uzman kontrolü önemli. Çünkü spor yapmayan ve fazladan protein ihtiyacı olmayanların protein karışımı kullanmaları böbrek rahatsızlıkları gibi hastalıklara neden olabiliyor.

SELENA GOMEZ:

Ülkemizde tuz içeriği yüksek olan turşu, Almanya veya Bulgaristan gibi ülkelerde şeker eklenerek yapılıyor. Dolayısıyla bir çeşidi fazla miktarda tuz içerirken diğer çeşidi fazla miktarda şeker içerebiliyor. Her açlık krizinde turşu yemek yerine salatalık, havuç, kereviz sapı gibi taze sebzeleri tercih etmek daha doğru.

LADY GAGA:

Lady Gaga bitmek bilmeyen enerjisini yeşil çaydan alıyor olabilir. Yeşil çay, metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlayan bir içecek. Taze yeşil çay yapraklarıyla demlenen çayınızı gün içerisinde iki bardak tükettiğinizde daha fit, olabilirsiniz.

GILLIAN JACOBS:

Porsiyon kontrolüne dikkat edildiği sürece ve kraker çok yağlı, şekerli veya çok tuzlu değilse tercih edilebilir. Ortalama iki veya üç adet kraker yanında bir bardak kefir içerek sağlıklı bir ara öğün yaratabilirsiniz.

CAMERON DIAZ:

Cameron Diaz’ın seçimi yağ ve karbonhidrat içeriği yüksek patates kızartması, açlık krizinde tüketilirse fazla kalori alımına ve obeziteye davetiye çıkarabilir. Kızartılarak yapıldığından kanserojen etki gösterebilir. Onun yerine haşlama şeklinde tüketilebilir.

BRITNEY SPEARS:

Britney Spears açlık krizlerinde çikolata yediğini söylüyor. Demek ki porsiyon kontrolünde oldukça başarılı. Çikolata, içerdiği kakao sayesinde antioksidan içeriği yüksek bir lezzet. Ama siz yinede çikolata konusunda dikkatli olun!

JULIA ROBERTS:

Pancar cipsi, havuç cipsi veya lahana cipsinin harika atıştırmalıklar olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik evde kendiniz de kolayca hazırlayabilirsiniz. Gayet lezzetli ve kalorisi düşük oluyor.

JESSICA BIEL:

Kuru meyveler açlık krizleri yaşandığında tercih edilecek sağlıklı alternatiflerden. Çay keyfinizin yanında tüketeceğiniz  kurutulmuş turna yemişiyle yüksek oranda antioksidan, posa, C vitamini alabilirsiniz. Yoğurt ile de yemek mümkün. Gayette lezzetli oluyor.

DEMI LOVATO:

Demi Lovato’ya  kurabiye düşkünü. Aç karnına şeker içeriği yüksek tatlı tüketmek, kan şekerini yorar ve daha sık açlık krizi yaşamanıza sebep olur. Kurabiyesiz yapamayanlar dan sanız kurabiye tarifinizdeki malzemelere dikkat edin. Fazla tüketmemeye de dikkat etmek gerekir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler