Ana SayfaBurçlarBu hafta bizi neler bekliyor? Astrolog Şenay Devi uyardı!

İlgili Postlar

Bu hafta bizi neler bekliyor? Astrolog Şenay Devi uyardı!

Ünlü astrolog Şenay Devi yeni haftanın getirdiklerini ve dikkat edilmesi gereken şeyleri açıkladı! Bizleri bu hafta neler bekliyor? Nelerle karşılaşacağız hepsini Şenay Devi anlattı. Bu hafta bizi neler bekliyor? Astrolog Şenay Devi uyardı!

Bu hafta bizi neler bekliyor? Astrolog Şenay Devi uyardı! 

Şenay Devi, 6 Eylül’de Başak burcunu Yeni Ay ile birlikte yeni projeler beklediğini ve bu projelere karşı hassas olması konusunda uyarıyor. Projelere hassasiyet ile yaklaşması gereken Başak burçlarını 10 Eylül’den ise yoğun bir duygu güçlenmesi bekliyor.  Şenay Devi, Yeni Ay ile birlikte içimizdeki çocuğu sakinleştirmemiz, ona bir şans vermemiz gerektiğini dile getirirken aynı zamanda niyetlerin küçümsenmemesi, niyetlere değer verilmesi gerektiğini vurguluyor.

Yeni haftada neler olacak? 

Yeni hafta ile birlikte evlerin düzenlenmesi, sokakların temizlenmesi ve tüm öncelikleri yapılandırmak önemli. Bununla birlikte keskin düşünceler ile düzenlememiz gereken şeyleri harekete geçirmenin ise tam zamanı! Ünlü astrolog herkesi Yeni Ay konusunda uyarırken, aynı zamanda içimizdeki çocuk için uyarıyor. Herkesin içindeki çocuğa şans vermesi gerektiğini vurgulayan Şenay Devi, niyetin önemli olduğunu dile getiriyor.

Şenay Devi hakkında detaylı bilgiler için tıklayınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler