Ana SayfaÜnlülerBrad Pitt'den Angelina Jolie'nin "Nafaka Ödemiyor" İddiasına Yanıt Geldi!

İlgili Postlar

Brad Pitt’den Angelina Jolie’nin “Nafaka Ödemiyor” İddiasına Yanıt Geldi!

Hollywood yıldızı Brad Pitt, boşanma aşamasında olduğu aktris Angelina Jolie’nin çocukları için kayda değer bir yardımda bulunmadığı iddialarına avukatları aracılığıyla yanıt verdi. 54 yaşındaki aktörün Yaptığı açıklamanın Detayları Haberimizde yeralıyor..

Brad Pitt’in Kiraladığı Odanın Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Angelina Jolie’nin “Yardımda Bulunmadı”iddialarına Tepki Verdi!

Brad Pitt boşanma davasının açılmasından beri çocukları için 9 milyon doları aşkın para verdiğini söylerek, Jolie’yi medyayı kullanarak davayı manipule etmekle suçladı. Ünlü Yıldız  Angelina Jolie’nin çocukları için “kayda değer” bir yardımda bulunmadığı iddialarına avukatları aracılığıla tepki gösterdi.

Brad Pitt: Angelina’ya 9 milyon dolardan fazla ödedim

Dailymail’in haberine göre 54 yaşındaki Ünlü Oyuncunun avukatlarının mahkemeye sunduğu ifadelerde, Brad Pitt’in Angelina Jolie’nin çocuklarıyla ile birlikte şu anda yaşadığı malikaneyi, 8 milyon dolara satın aldığı, evin faturaları ve  giderleri için 43 yaşındaki Ünlü aktris Angelina Jolie’e  boşanma sürecinin başlamasından  bu yana 1,3 milyon dolardan fazla para ödediği açıklandı.

Angelina Jolie

“Davayı Manipule Ediyor!”

Diğer taraftan Pitt’in avukatları Jolie’nin asıl amacının medyayı kullanarak davayı manipule etmek olduğunu belirtti. Angelina Jolie hafta başında Brad Pitt’i çocuklarına maddi destek sağlamamakla suçlamıştı.

İkilinin arasında süren boşanma ve velayet davasında Angelina Jolie’nin avukatları, mahkemede Pitt’in 18 aydır çocuklarına kayda değer miktarda para vermediğini iddia etmişti ve mahkemeden Brad Pitt’i, çocukları için ödeme yapmasını talep etmişti.

Angelina Jolie Kimdir ?

2005 yılında birlikte olmaya başlayan Jolie ve Pitt’in üçü evlatlık, üçü de biyolojik olmak üzere toplam altı çocuğu bulunuyor.

Brad Pitt Angelina Jolie
“Brangelina” olarak bilinen çift, eylül 2016’da boşanma kararı aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler