Ana SayfaDünyaBrad Pitt ve Angelina Jolie Arasında Sular Durulmuyor

İlgili Postlar

Brad Pitt ve Angelina Jolie Arasında Sular Durulmuyor

Onlar dünyanın en güzel kadını ve yaşayan en yakışıklı erkeği olarak biliniyorlardı. Sonra ikisi birlikte “birbirine aşık, kusursuz çift” olarak nitelendirildi. İsimleri bile ayrı ayrı değil, birlikte anılıyordu. Üçü evlatlık, üçü biyolojik altı çocuklarıyla dünyanın en renkli ailesiydi onlar aynı zamanda.

Brad Pitt ve Angelina Jolie Arasında Sular Durulmuyor

Fakat sonra “suların yönü değişti” ve yollarını ayırmaya karar verdiler. Zaten ne olduysa ondan sonra oldu. Çocuklarının velayeti için kelimenin tam anlamıyla birbirlerine girdiler. Görünüşe göre de işler giderek daha farklı bir hale, “öfke ile atıldığı iddia edilen adımlara” dönüştü.

Mutlu Başlayan Birliktelik Kötü Bitti

Evet… Bir dönem Brangelina olarak anılan Brad Pitt ve Angelina Jolie’den söz ediyoruz. Mr. and Mrs. Smith (Bay ve Bayan Smith) adlı filmin setinde başlayan ilişkilerini, 10 uzun yılın ardından evliliğe taşıdılar. Ama sonları masallardaki gibi olmadı, ilelebet mutlu yaşamadılar. Brad Pitt ile Angelina Jolie’nin 2014’te başlayan evliliği 2019’da resmi olarak sona erdi. Ama görünüşe göre aralarındaki her şey -elbette iyi ve mutlu olanlar değil- bitmedi. Şimdi de Angelina Jolie ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

FBI Aleyhine Dava Açtı

Bu iddiaya göre Angelina Jolie, boşanmaları aşamasında ortaya attığı “Brad Pitt’in özel jette oğlu Maddox’a şiddet uyguladığı” iddiaları hakkında FBI’ın neden dava açmadığını öğrenmenin peşine düştü. Bu konuda daha fazla bilgi edinebilmek için de ismini vermeden FBI’a karşı dava açtı. Jolie’nin bu davayı, Amerika Birleşik Devletleri’nin İstihbarat ve Güvenlik Teşkilatı’na (FBI) karşı Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası’na dayanarak açtığı belirtildi.

Pitt’in Suçu Örtpas Mı Edildi?

ABD basınına yansıyan haberlere göre davacı olarak açık açık Angelina Jolie’nin adı geçmiyor. Fakat Jane Doe takma adını kullanan davacının bilgi sahibi olmak istediği konulara bakıldığında bu kişinin yüksek ihtimalle ünlü yıldız olduğu belirtiliyor. Dava konusu olan nokta ise, Pitt’in yıllar önce özel bir jette, Maddox’a uyguladığı ileri sürülen aile içi şiddetin yeteri kadar soruşturulmaması. Davacının iddiasına göre FBI tarafından, Brad Pitt hakkında yeteri kadar araştırma yapılmadı ve aktörün suçunun üzeri kapatıldı.

Söz konusu iddia daha önce de gündeme gelmişti. Buna göre Brad Pitt, ailece Avrupa’dan ABD’ye döndükleri özel uçakta en büyük oğlu Maddox’a şiddet uyguladı. Bunun sonucu olarak 2016 yılında FBI, Brad Pitt aleyhine bir soruşturma başlattı. Fakat aynı yılın kasım ayında bu soruşturma kapandı. Soruşturma devam ederken Pitt’in çocuklarını görmesine izin verilmedi. Tamamen aklandıktan sonra Brad Pitt, önce bir gözetmen eşliğinde sonra da kendi başına çocuklarını görme hakkı kazandı.

Amacı Brad Pitt’i İncitmek Mi?

FBI’a karşı açılan bu dava hakkındaki iddialarla ilgili olarak Angelina Jolie ve Brad Pitt’in cephesinden herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat bazı kaynaklar bunu, Angelina Jolie’nin bilerek yaptığını ve asıl amacının Brad Pitt’in “canını yakmak” olduğunu ileri sürüyor. Bir kaynak, Angelina Jolie’nin, henüz tam sonuca ulaşmayan altı çocuğun velayeti mücadelesinde Pitt hakkında zarar verici bilgiler elde etmek için bu davayı açtığını öne sürdü. Söz konusu kaynak bu konuda şöyle konuştu: “Angelina, Brad’e karşı kullanmak üzere onu incitecek bazı bilgiler peşinde.”

Bu arada Pitt hakkında FBI tarafından başlatılan soruşturma tamamlandıktan sonra hem oyuncunun kendisinin hem de eski eşi Angelina Jolie’nin bilgilendirildiğini de hatırlatalım.

Avukattan Yorum

FBI’a karşı açılan davanın avukatı Amanda Kramer, konu hakkında yorum yapmayacağını, Jane Doe olarak geçen kadının gerçek kimliğini de açıklamayacağını söyledi. Aynı şekilde FBI da bu konuda açıklama yapmadı. Bir FBI sözcüsü, politikalarının, “bekleyen davalar hakkında yorum yapılmasını yasakladığını” belirtti.

Angelina Jolie ile Brad Pitt arasındaki sular aradan geçen zamana rağmen bir türlü düzelmedi. Özellikle de Jolie, eski eşi hakkında duyanları şaşırtan iddialarda bulunmuştu. Jolie, geçen eylül ayında Brad Pitt ile ilişkisi ve evliliği süresince hem kendisinin hem de çocuklarının güvenliğinden endişe ettiğini söyledi. The Guardian’a konuşan 46 yaşındaki altı çocuk annesi Jolie, Pitt ile süren velayet davası nedeniyle bu konu hakkında daha derin açıklamalar yapamayacağını da sözlerine ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler