Ana SayfaDedikoduBoyum 1.75 ama sahneye çıkınca 2.30 oluyorum! Vücudumda 50 dövme var!

İlgili Postlar

Boyum 1.75 ama sahneye çıkınca 2.30 oluyorum! Vücudumda 50 dövme var!

“Özgür Arasla Baş Başa” programının bu haftaki konuğu Berkay oldu. Türkiye’nin sevilen sanatçılarından birisi olan Berkay, Özgür Aras ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

berkay ve özgür aras
berkay ve özgür aras

Boyum 1.75 Ama Sahneye Çıkınca 2.30 Oluyorum!

Sanatçı Berkay, öncelikli olarak kendisinden “iyi bir sanatçı” olarak bahsedilmesini tercih ettiğini belirtti. İşini severek yaptığını söyleyen Berkay, boyunun 1.75 olduğunu ama sahneye çıkınca 2.30 olduğunu dile getirdi. Bununla birlikte Berkay, “İşimi severek yaptığım için oradaki mutluluğun ve huzurun, yıllardır aynı ekiple çalışmanın verdiği güven işi büyütüyor. O da insanlara bu şekilde yansıyor olabilir”  cümlelerini dile getirdi.

Berkay Şahin Kimdir?

Maddi İmkansızlıklardan Konservatuarı Bitiremedim!

Müzik serüvenine nasıl başladığını şu cümlelerle “Bir arkadaşımın doğum gününe gitar çalıp, şarkı söyleyen bir iki arkadaşımız vardı. Onlar çalıp söyleyince ben de onlara eşlik ettim. Ben eşlik edince onlarda çok şaşırdı. Sonra onlarla şarkı söylemeye başladım. Bu şekilde başladım. Sonra ben gitar çalmayı öğrendim ve şarkı söylemeye başladım ve bu şekilde ilerledi. Ben bu işin eğitimide aldım. İki konservatuar kazandım ama o zamanki maddi imkanlardan okullarımı bitiremedim. O dönem okula ayıracağım zaman bana lükstü çünkü para kazanmak zorundaydım. Zaten okulda okumak içinde para kazanmak zorundaydım. Bunu birlikte denedim ama biraz zorlandım. “  açıkladı.

 

Tezgahtarlık Yaptım, Sokaklarda Gazete Sattım!

Kariyerine nasıl başladığını açıklayan Berkay, çok zorluk çektiğini, “Çok fazla zorluklar çektim. Üniversiteyi kazandığım yıllarda 3 kişi aynı evde kalıyorduk ama kirayı ödeyemiyorduk.  Çok yoklukta çektim. Tezgahtarlık, yaptım, sokakta gazete de sattım. Yapmadığım iş kalmadı. 4 yıl boyunca her hafta İstanbul’a gelebilmek adına bu tarz işler yapıp, para biriktirip İstanbula’a gidip 1 gün kalabiliyordum. Çünkü param buna yetiyordu. 4 yılım böyle zor geçti.” ifadeleri ile anlattı.

 

Vücudumda 50 Dövme Var!

Dövmelerinin hepsinin anlamı olduğunu belirten Berkay, “Hayatımda sevdiğim şeyler var orda… Kızlarımın ilk doğduğu gün ki ayak izleri gibi eşimin adı gibi ailemin adı gibi… Ama ana tema bunların dışında şükretmekle ilgili çok dövmem var. Çünkü benim hayat mottomda şükretmek var” dedi.

 

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler