Ana SayfaKimdirBora Yeter Kimdir?

İlgili Postlar

Bora Yeter Kimdir?

Bora Yeter Kimdir? Bora Yeter Kaç Yaşında? Bora Yeter Aslen Nereli? Bora Yeter Hangi Burç? Bora Yeter hakkında tüm merak edilenler ve bilinmesi gereken tüm detaylar haberimizde…

Bora Yeter Kaç Yaşında? Bora Yeter Aslen Nereli? Bora Yeter Hangi Burç?

6 Temmuz 1983 doğumlu olan Bora Yeter aslen Adanalıdır. 36 yaşında olan Bora Yeter yengeç burcudur.

Bugün Doğan Ünlüler

Bora Yeter Kimdir?

Seyhan Anadolu Lisesi’nde okurken okul grubunun bas gitaristi olmadığı için bas gitar çalmaya başlamıştır. İlk konserini 15 yaşındayken okul grubuyla Adana Belediye Tiyatrosunda verdi. Üniversite eğitimi almak için İstanbul’a taşınan Bora Yeter eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesinde almıştır. Risk, Vivid ve Submit Changes gibi cover gruplarının ardından 2005 yılında Barış Yurtçu ile birlikte Kolpa grubunu kurdu. 2009 yılında Hayat Senin, 2010 yılında Maximum, 2011 yılında Son Nefesim ve son olarak da 2012 yılında Yatağın Soğuk tarafı albülmlerini Pasaj Müzik etiketiyle çıkarmışlardır.

Doğan Medya Grubuna bağlı gençlik dergilerinde yazılar yazdı ve yine aynı gruba bağlı Dream TV’de yönetmen yardımcısı olarak çalıştı. Yine sonraki dönemlerde Rockistanbul, Rock’n Coke gibi festivallerde çeşitli pozisyonlarda görev almıştır.

2006 yılında Seksendört grubuyla birlikte menajerlik çalışmalarına başladı ve takip eden süreçte 2007’de Gökçe’nin ilk albümü ve 2009’da Kolpa’nın ilk albümüyle devam etti.

Şu anda kurucusu olduğu Kolpa grubunun hem bas gitaristi  hem de menajerliğini yapmaktadır. 2010 yılında MedyaSOS adında sosyal medya ajansı kurmuş ve ajans dahilinde birçok ünlü kişi, marka, ve kuruma profesyonel danışmanlık ve ajans hizmeti vermektedir.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler