Ana SayfaKimdirBora Öztoprak Kimdir?

İlgili Postlar

Bora Öztoprak Kimdir?

Bora Öztoprak Kimdir? Bora Öztoprak Kaç Yaşında? Bora Öztoprak Aslen Nereli? Bora Öztoprak Hangi Burç? Bora Öztoprak hakkında merak edilenler ve bilinmesi gerekenler detaylarıyla haberimizde…

Bora Öztoprak Kaç Yaşında? Bora Öztoprak Aslen Nereli? Bora Öztoprak Hangi Burç?

5 Ağustos 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Bora Öztoprak 45 yaşındadır. Aslan burcudur.

Bugün Doğan Ünlüler

Bora Öztoprak Kimdir?

Başarılı bir öğrenci dönemi geçiren Öztoprak güzel ve eğlenceli bir çocukluk geçirdi. Denize olan ilgisi amcasının teknesi sayesinde oldu. Müzik konusunda babası ona hep yardımcı oldu ve arkasında durdu.

Küçük yaşlarından itibaren  Bon Jovi, Sting, Guns N’ Roses, Bryan Adams, Iron Maiden gibi şarkıcıları dinlemiş ve ilham kaynağı olarak görmüştür. Henüz 5 yaşındayken babasının onun yeteneğini keşfedip ona piyano almasıyla müzikle tanışıklığı da başlamıştır. Lise yıllarında yakın bir arkadaşının gitar dersi almasıyla birlikte müziğe ilgisi tekrar başlamıştır. Arkadaşının ders notlarıyla kendi kendine çalışmaya başlamış ve kendini oldukça ilerletmiştir. Besteler yapmaya başlamıştır. Odasına kapanıp saatlerce kimseyi almayıp gitar çalmıştır. Arkadaşlarının ona verdiği sözleri de bestelemiştir aynı zamanda. Lise 2. sınıfta arkadaşlarıyla dönem sonu partisinde şarkı söylemeye başlamıştır. Henüz 16 yaşında Saadet Restaurant  bugünkü adıyla Tike Kebapçısı olan mekanda sahne almaya başlamıştır.

Oyuncu Çiçek Dilligil ile evlidir ve bu birliktelikten bir erkek çocuk sahibi olmuştur.

Albümler

Sıra Bize De Gelecek (23 Aralık 1994)

Bu Şehir (29 Nisan 1996)

Başıma Bela mısın? (2 Mayıs 1998)

Bence (2002)

Tam Karşındayım (15 Mart 2007)

Çetrefilli Yollar (Mayıs 2013)

Büyüdü (Kasım 2013)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler