Ana SayfaÜnlülerBomba olay: Kedicik Ceylan Özgül, terlik ve bornozla Adnan hocanın yanından kaçtı!

İlgili Postlar

Bomba olay: Kedicik Ceylan Özgül, terlik ve bornozla Adnan hocanın yanından kaçtı!

Adnan Oktar’ın kediciklerinden Ceylan Özgül’ün, ayağında terlik ve üstünde bornozla Adnan Hoca’nın yanından kaçtığı video görüntüleri ortaya çıktı. Özgül’ün bu görüntüsü, büyük yankı uyandırdı. Detaylar haberimizde…

Kedicik Ceylan Özgül’den bomba iddialar

Kamuoyunda Adnan Oktar’ın kedicikleri olarak tanınan kadınlardan Ceylan Özgül’ün çok ses getirecek görüntüleri ortaya çıktı. Ceylan Özgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Adnan Oktar’ın yanındayken kendisi ile ilgili hiçbir kararı kendisinin veremediğini, hatta yıllar önce değişmiş olan Türk lirasını bile tanımadığını iddia etti. Paylaşımlarında çarpıcı iddialarda bulunan Ceylan özgül, “20 yılda bir kez bile mahalle bakkalını görmeyen, eczaneden ilaçlarını kendisi alamayan, yıllar önce değişen Türk Lirası’nı tanımayan, doktor muayenesinde bile tek başına bırakılmayan kişi özgür müdür?Bir insan saçının modelinden kilosuna kadar başkası karar veriyorsa, ne yiyeceğinizden ne okuyacağınıza kadar başkası karar veriyorsa bu nasıl bir özgürlük anlayışı? Size sorulan sorulara “ben özgür irademle buradayım”diye cevap vermek özgürlük değildir.” diye bir paylaşımda bulundu.

Kedicikleri programa çıkarmayan Adnan Oktar’ın reytingleri düştü!

Sizi kaydedecekler ve istedikleri amaca hizmet etmezseniz aleyhinize kullanmaya kalkacaklar

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ceylan Özgül, paylaşımındaki görüntüye “Dikkat edin sizi kaydedecekler. Gizli kameralarla, açık kameralarla kaydedecekler. AVM’lerde resimlerinizi çekecekler. Sonra onların üzerinde oynayacaklar ve istedikleri amaca hizmet etmezseniz aleyhinize kullanmaya kalkacaklar. Korkmanıza gerek yok şeytanın hilesi zayıftır.” notunu ekledi.

Tülay Kumaşçı iddiaları yalanladı

Kediciklerden Tülay Kumaşçı, Ceylan Özgül’ün iddialarını yalanlayarak onun kendi isteği ile evden ayrıldığını ve babasının yanına gittiğini iddia etti.

Video kaydı ortaya çıktı

Tüm bu iddialar gündemi derinden sarsarken, Ceylan Özgül’ün iddia ettiği gibi Adnan Oktar’ın yanından terlik ve bornoz ile kaçtığı görüntüler olduğu iddia edilen bir video kaydı ortaya çıktı. Videoda, Ceylan Özgül, iddia ettiği gibi koşarak kaçarken görülüyor.

Adnan Oktar’ın kamuoyunda kedicikler olarak tanınan kadınları arasında yer alan Ceylan Özgül’den bomba etkisi yaratacak iddialar geldi. Özgül, sosyal medya hesabından olay yaratacak paylaşımlar yapıyor ve bomba iddialar ile gündemi derinden sarsıyor. Şimdi gözler Adnan Hoca olarak anılan Adnan Oktar’a çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler