Ana SayfaDizilerBodrum Masalı Ekranlara Veda Ediyor

İlgili Postlar

Bodrum Masalı Ekranlara Veda Ediyor

Bodrum Masalı için gündeme gelen son bilgiler dizi hayranlarını üzdü. Açıklamalara göre yeni sezonda dizi Kanal D’de yer almayacak.

Geçtiğimiz sezonun en çok dikkat çeken dizilerinden birisi olan Bodrum Masalı için ilk olarak sürelerde bir kısaltma yapılmıştı. Bu tartışmalar ile sezon boyunca konuşulan dizi, geçtiğimiz aylar içerisinde sezon finali ile ekranlara ara vermişti. Yeni yayın döneminde Bodrum Masalı’nın ekranlarda yer alması beklense de bu konuda farklı bir gelişme yaşandı. Kanal D yönetimi ile TMC arasında yapılan görüşmeler sonrasında dizinin bitirilmesi için kararın alındığı ve bu nedenle de yeni sezonda Bodrum Masalı’nın ekranlarda yayınlanmayacağı belirtildi.

5 Eylül’de Çekimlere Başlanacaktı

Normal takvime göre dizinin 5 Eylül itibari ile çekimleri başlayacaktı. Ayrılık kararında Timuçin Esen ve Alperen Duymaz’ın dışındaki başrol oyuncuların diziden ayrılmasının etkili olduğu düşünülüyor. Şu ana kadar kanal yönetimi ve yapımcıdan açıklama yapılmamış olsa da kulislerden gelen bu bilgiler dizi için dönemin sona erdiğini de gösteriyor. Bodrum Masalı hayranları şu an için yapılacak bir açıklamayı bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler