Ana SayfaDizilerBluTV’ye Yeni Korku Dizisi: Sahipli

İlgili Postlar

BluTV’ye Yeni Korku Dizisi: Sahipli

Son dönemlerin dikkat çeken platformlarından birisi olan BluTV, yeni bir diziyle daha üyelerine farklı ve özgün içerik sunmaya devam ediyor. Yapılan resmi açıklamalarda BluTV üzerinden yeni bir korku dizisinin yayınlanmaya başlayacağı belirtildi. Türkiye’de oldukça dikkat çekecek korku dizisinin adı ise Sahipli.

Türkiye’nin internet televizyonu sloganı ile yola çıkan BluTV, Netflix gibi pek çok benzer platformda olduğu gibi özgün içerikler üreteceğini duyurdu. Bu kapsamda pek çok dizi projesi başlatılırken, yeni dizilerden birisi de Sahipli olacak. Bugüne kadar Türk televizyonlarında korku dizisi olarak çok fazla örnek bulunmazken, sadece BluTV’ye özel olarak hazırlanacak dizi, bu açıdan da bir ilki başarmaya çalışacak.

24 Şubat’ta Başlıyor!

Sahipli dizisi için yapılan açıklamalara göre dizi 24 Şubat’ta ilk bölümü ile yayınlanacak. Platforma üyeliği bulunan herkes, yeni bölümleri direk platform üzerinden izleyebilecek. Online, mobil ve farklı platformlar ile uyumlu olan uygulamaları sayesinde pek çok farklı cihazda izlenebilen BluTV, yeni dizisiyle birlikte bu alanda dikkat çekiyor.

Sahipli Dizisi Hakkında

Dizinin künyesine bakıldığında D Productions yapımcı olarak görünüyor dizinin senaryo ve yönetmenliğini ise Alper Mestçi yürütüyor. Ön plana çıkan oyuncular ise Funda Güray, Baran Akbulut, Sait Genay, Ferit Kaya, Koray Şahinbaş.

Korku Dizisi Sahipli Konusu Ne?

Çok kötü olaylar yaşayan ve köyüne doktor olarak dönmeye karar veren Büşra’nın hayatından geçenler ekranlara getirilecek.

Sakin bir yaşam için köyüne dönme kararı alsa da yaşanacaklar hiç de sanılacağı gibi olmaz. Büşra kendisi gibi kötü bir geçmişe sahip olan Selim öğretmen ile tanıştıktan sonra köye doğru yolculuğa çıkar. Bu yolculuk ile birlikte kötü olayların aslında başlangıcı da verilmiş olur.  Olayların giderek karışacağı ve düğüm haline geleceği Sahipli, izleyenleri ekran başına kilitleyecek ve gerilim dolu anlar yaşatacak.

10 Bölüm Yayınlanacak

Dizi için yapılan ilk anlaşmalara göre 10 bölümlük bir seri çekilecek. Her bölüm 60 dakikadan oluşacak ve 10 bölüm sonrasında dizi yayın hayatına son verecek. Haftada iki bölüm olarak yayınlanacak dizi 5 haftalık sürenin sonunda bitecek.  Fakat dizinin ilgi görmesi halinde uzatılabilmesi de söz konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler