Ana SayfaYaşamGüzellikBlack Friday İndirimleri: Makyaj Malzemelerinde Pudra ve Birçok Üründe İndirim

İlgili Postlar

Black Friday İndirimleri: Makyaj Malzemelerinde Pudra ve Birçok Üründe İndirim

Kaliteli markaların doğru makyaj malzemeleri içinde seçim yapmak, kusursuz bir makyaj için önemli. Tüm cilt tiplerine hitap eden, hem günlük planlar hem de özel davetlerde tarzın tamamlayıcı unsuru olacak makyajlarda pudra ve diğer ürünler setlerin olmazsa olmazı. Yükselen makyaj ürünleri fiyatlarına karşı birçok kişinin beklentisi ise Black Friday indirimleri. Kasım ayında gerçekleşecek olan bu indirimlerde birçok marka, makyaj malzemelerinde ciddi kampanyalar düzenleneyecek. Birçok farklı makyaj ürünlerini tek çatı altında sunan Sephora en iddialı indirimler için doğru adres… Peki hangi ürünlerde indirim mevcut?

black friday
black friday

Pudra Modellerinde Yılın İndirimi

En çok kullanılan makyaj malzemeleri içinde yer alan pudra, hem makyaj tazeleme sürecinde hem de yüzde yorgun izleri gidermek için tercih ediliyor. Makyaj çantalarının olmazsa olmaz parçası pudraların kullanım alanı çok yaygın, bu da pudrayı önemli ihtiyaçlar içine sokuyor. Bitirici pudra ya da sabitleyici pudra gibi seçimleri barındıran ürünler içinde fondöten pudra ya da toz pudra gibi konseptler ön planda. Her tarz için uygun ve tüm cilt tipleri için uyumlu olan pudra modellerinde Black Friday indirimleri görülmemiş fiyatlarla pudra satın almayı sağlayacak. Makyaj malzemeleri alışverişinin ilk durağı olan Sephora’da, pudra modellerinde önemli indirimler bekleniyor. Black Friday ne zaman diye merak edenler için, bu etkinlik 2022 yılında 25 Kasım’da gerçekleşecek.

Makyaj Malzemelerinde Hangi Ürünlerde İndirim Var?

Black Friday indirimleri sadece pudra ile sınırlı olmayacak. Dünya çapında kutlanan bir alışveriş festivali olan Black Friday’de göz, yüz, dudak için ön plana çıkan palet, set ve krem gibi ürünlerde de indirim bekleniyor. Türkiye’de en çok tercih edilen makyaj malzemeleri alışveriş sitesi olan Sephora’da cilt bakım ürünlerine ek olarak ruj, far, peeling ürünleri, makyaj setleri de indirimde olacak. Bu anlamda makyaj malzemeleri satın almak isteyenler, Kasım ayında Sephora’yı yakından takip etmeli. 150’nin üzerinde markanın ürünlerinin yer aldığı online alışveriş platformunda indirimli markalar içinde Chanel, Dior, Sephora, Estee Lauder ve Balmain gibi markaların ürünleri yer alıyor.

 

Makyaj malzemeleri, cilt bakım ürünleri ve birçok kategoride pudra başta olmak üzere birçok ürün yüzde 50’ye varan indirim oranları ile sunuluyor. 400 TL üzeri alışverişlerde sunulan ücretsiz kargo avantajının yanı sıra 14 gün içinde kolay iadenin de sunulduğu Sephora online alışveriş mağazası, güvenli ödeme, web siteye ek olarak mobil uygulamadan da kolay alışveriş imkanı tanımasıyla öne çıkıyor. En iyi Black Friday indirimlerinden faydalanmak için siz de markanın alışveriş platformu ve mağazalarına göz atabilirsiniz. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler