Ana SayfaDizilerBizim Hikaye Son Bölümde Neler Yaşandı?

İlgili Postlar

Bizim Hikaye Son Bölümde Neler Yaşandı?

 

Popüler dizi bizim hikayenin bu bölümünde neler oldu sizin için derledik;

Bizim Hikaye dizisinin 1 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan 45. son bölümünde Barış ve Nihal evliliğinin nedeni ve Filiz’i terk etmesinin sırrı ortaya çıktı. Oğlunun hastalığı ve Filiz’i kurtarmak istemesi Barış’ı eski eşiyle yeniden evlenmeye mecbur bıraktı. Ancak yolları yeniden Filiz’le kesişen Barış bu zorunlu evliliğe daha fazla dayanamadı ve Nihal’e ayrılmak istediğini söyledi. Filiz’e bütün gerçekleri anlatacağını söyleyen Barış ‘Ben bittik artık yapamıyorum’ dedi. Nihal ise ‘Senin aşk macerana oğlumu kurban edemem. Benim oğlum ölüyor. Bana gelip Filiz’i kurtarmamı isteyen sensin’ diyerek bağırdı. Ancak bu kavgayı duyan oğulları yeniden fenalaşarak hastanelik oldu. Barış ise bir yandan oğlunun sağlığı ile diğer yandan sevdiği kadından uzak kalmasına daha fazla dayanamadı. Barış başından geçenleri Tufan’a anlattı.

Barış’ın kendisinden ayrılmak istemesi üzerine Nihal Filiz’e giderek her şeyi anlattı. Oğlunun hasta olduğunu söyleyen Nihal, Filiz’den Barış’ı kendisinden uzak tutmasını istedi. Barış ve Filiz ise tam barışmak üzereyken yeniden ayrılmak zorunda kaldı. Bizim Hikaye’de okuldaki arkadaşlarının fakir olması nedeniyle dalga geçtikleri Kiraz ise okuldan çıkarak ortadan kayboldu. Filiz ve Selim Kiraz’ı aradı ancak bulamadı. Final sahnesinde ise yıkık bir binaya giren Kiraz’ı bir kişi kolundan çekerek odaya soktu.

Bizim hikaye son bölümde neler oldu?

Filiz’le Barış’ın yakınlaşması, iki tarafın da duygularını alt üst eder. Barış her ne olursa olsun Filiz’den uzak duramayacağını anlayınca yeniden birlikte olmak için çıkış yolu aramaya başlar ancak çok geçmeden hayatının en büyük ikilemiyle yüzleşmek zorunda kalır. Barış, içine sıkıştığı dar boğazdan Tufan’ın yardımıyla çıkmaya çalışırken, Selim’in dingin ve tutarlı tavırları sayesinde Filiz de kendi duygularının karmaşasında boğulmaktan kurtulur. Ancak tüm bunlar Filiz kardeşlerinden birini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığında önemini yitirir. Artık Filiz için önemli olan tek şey, kardeşini kurtarmaktır.

46. yeni bölümüyle 8 Kasım perşembe günü ekranlarda olacak.

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Nesrin Cavadzade, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar, Ömer Sevgi’nin paylaştığı, dünyaca ünlü dizi Shamelles uyarlaması olan Bizim Hikaye 46. yeni bölümüyle 8 Kasım Perşembe akşamı Fox TV’de olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler