Ana SayfaDizilerBizim Hikaye Dizisi, Nesrin Cavadzade'ye Veda Etti

İlgili Postlar

Bizim Hikaye Dizisi, Nesrin Cavadzade’ye Veda Etti

Bizim Hikaye dizisinde “Tülay” olarak tanıdığımız oyuncu Nesrin Cavadzade, diziden ayrıldı. Dizi yapımcısı sosyal medya üzerinden veda mesajı yazdı.

Bizim Hikaye dizisinin 53. bölümünde izleyenleri üzen bir ayrılık gerçekleşti. Bizim Hikaye’de Tülay ve Tufan Almanya’ya gitme kararı verdiler. Dizinin sevilen yüzü Tülay’ı canlandıran Nesrin Cavadzade de son bölümde Bizim Hikaye dizisinden ayrıldı.

Nesrin Cavadzade kimdir?

Diziden nasıl ayrılıyor?

Bizim Hikaye dizisi 53. son öblümüyle 27 Aralık Perşembe tarihinde ekranlarımıza çıktı. Bizim Hikaye’nin son bölümünde ise Almanya’dan iş teklifi gelen Tülay ve eşi Tufan yurt dışına yerleşme kararı alıyor. Nesrin Cavazade’nin diziden ayrılma nedeni senaryoda bir değişikliğe sebep oldu. Dizi’de Tülay karakterini oynayan Nesrin Cavadzade, diziden ayrılırken Tufan rolündeki Mehmet Korhan Fırat’ın ise diziye döneceği de oldukça merak ediliyor.

Nesrin Cavadzade’nin derin yırtmacı ve dekoltesi nefes kesti!

“Gülen Yüzünü Unutmayacağız”

Dizinin yapımcısı Med Yapım’da Nesrin Cavadzade’nin ayrıldığını sosyal medya hesabından paylaştı. Med Yapım;nesrin-cavadzade-veda-etti

“Sevgili oyuncumuz #NesrinCavadzade bu akşam #BizimHikaye’ye veda ediyor. 53 bölümdür canlandırdığın Tülay karakteriyle hikayemize renk kattın. Seni ve gülen yüzünü unutmayacağız. En kısa sürede yepyeni bir Med Yapım projesinde yeniden birlikte olmak üzere… Hoşçakal Tülay” şeklinde paylaşım yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler