Ana SayfaDizilerBirleşme Sonrasında İlk Dokunulmazlık Oyunu Oynandı! İşte Sonuç

İlgili Postlar

Birleşme Sonrasında İlk Dokunulmazlık Oyunu Oynandı! İşte Sonuç

Survivor 2017 birleşme partisi sonrasında ilk dokunulmazlık oyunu ile ekranlara geldi. Adaların birleşmesi ile farklı gruplaşmaların yaşandığı Survivor 2017’de iki grubun da hala takım olarak yarışması, farklı stratejilerin geliştirilmesini önlüyor. Ünlüler ve gönüllülerin birleşme partisi sonrasında oynadığı ilk dokunulmazlık oyunu oldukça zorlu geçtiği gibi pek çok isim ciddi sakatlıklar yaşadı.

Dokunulmazlık Oyunu Galibi Kim?

Dokunulmazlık oyununda ünlüler takımı, gönüllüler takımı karşısında çok zorlansa da yarışı almayı başardı. Yapılan dokunulmazlık oyunu sonrasından gönüllüler takımı eleme riski ile karşı karşıya geldi. Yapılan oylama sonrasında özellikle oylamada en çok ismi yazılan Berna, haftanın ilk eleme adayı oldu. Özellikle geçtiğimiz haftalarda da gönüllüler takımının kaybettiği dokunulmazlık oyunlarının ardından en çok ismi yazılan ve adadan gönderilmek istenen kişi Berna’ydı. Birleşme partisinin sonrasında da gönüllüler takımında bu durum değişmezken Berna yeniden isminin söylenmesinden dolayı oldukça rahatsız oldu.

Birleşme partisi sonrasında özellikle yapılan ada konseyinde Acun Ilıcalı, bundan sonraki süreç hakkında önemli bilgiler verdi. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda her hafta 1 ismin elenmek için söyleneceği ve 2 hafta sonucunda eleme için adı söylenen 2 isim arasında halk oylamasının yapılarak adadan elenecek ismin belli olacağı belirtildi. Bu açıdan bundan sonraki süreç içerisinde Survivor’da 2 haftada 1 eleme yapılacak ve bir isim adaya veda edecek.

Bu akşam oynanacak yeni dokunulmazlık oyunu sonrasında yeni bir isim daha söylenecek. Özellikle oyunun gönüllüler takımı tarafından kaybedilmesi halinde, gönüllüler takımı ikinci ismi daha söylemek zorunda kalacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler