Ana SayfaÜnlülerBirkan Sokullu: Son Saniye Adamıyım

İlgili Postlar

Birkan Sokullu: Son Saniye Adamıyım

TRT 1 ekranlarında yayımlanan “Masumlar Apartmanı” dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu geçtiğimiz gün “Teras Noir” isimli YouTube programına konuk oldu. Kendisi hakkında samimi açıklamalar yapan ünlü oyuncu Birkan Sokullu “Son saniye adamıyım” dedi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

“Teras Noir” Konuğu Oldu

Birkan Sokullu, Meriç Aral ve Efe Tunçer’in Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan “Teras Noir” adlı programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, basketbol kariyeri hakkında sorulan sorulara yanıt verdi.

Birkan Sokullu Yeni Sevgilisiyle El Ele Görüntülendi

Birkan Sokullu: Son Saniye Adamıyım

Sokullı basketbol hakkında “Son saniye üçlüğü mü yoksa etkili bir smaç mı?” sorusuna “Son saniye üçlüğünü daha çok severim. Çünkü hayatta da hep son dakikacıyımdır” yanıtını verdi.

Sokullu “Profesyonel bir sporcu olma kararı çok büyük bir şey, o yaşta buna karar
verebilmek zordur” diyen Efe Tunçer’e şöyle dedi:

“Bizim ailede genelde herkes bir spor branşına yönelirdi. Benim çok bir ilgim yoktu ama bir gün babam beni bir organizasyonun olduğu basketbol seçmelerine götürdü. Bir anda o salonda olma hali, tüm o ışıklar, adrenalin vesaire belki de o an için tiyatro sahnesinde olmaya benzer bir histi ve ben orada kaldım.”

“Hayatım Sosyal Medyada Geçmiyor”

Birkan Sokullu, sosyal medyayla çok ilgisi olmadığını da sözlerine ekledi: “Hiçbir ilişkim yok denilebilir. Yalnızca bu işin prensiplerine aykırı olmamak adına kullanmaya çalışıyorum. Elimde telefon görüyorsanız satranç oynuyorumdur.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler