Ana SayfaDedikoduBirce Akalay'dan Şaşırtan Sarp Levendoğlu Yorumu

İlgili Postlar

Birce Akalay’dan Şaşırtan Sarp Levendoğlu Yorumu

Sarp Levendoğlu ile yollarını ayıran Birce Akalay, Kıbrıs’ta bulunan bir üniversitenin düzenlediği söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtladı. Birce Akalay, samimi açıklamalarda bulunurken eski eşi Sarp Levendoğlu’na göndermede bulundu. Detaylar haberimizde…

Birce Akalay Kimdir?

Birce Akalay’dan Şaşırtan Sarp Levendoğlu Yorumu

İş ve özel hayatıyla ilgili konuşan Birce Akalay, “Gerçek aşkın bir kez mi yaşandığına inanıyorsunuz?” sorusuna önce yanıt vermek istemedi. Kapadokya’da evlenip bir yıl sonra boşandığı rol arkadaşı Murat Ünalmış’a ve 2014-2017 yılları arasında evli kaldığı Sarp Levendoğlu’na gönderme olarak şu itirafları yaptı:

Sarp Levendoğlu Kimdir?

“Bunun cevabını vermeyeceğim. Bilmiyorum çünkü. Gerçekten bilmiyorum.Yani cevabını bilmiyorum. Çünkü çok yanlış birine soruyorsun. İki kere evlenmiş bir kadınım ben. Şimdi çok realist konuşuyorum yani. Bir kere yaşandığına inanıyor olsam neden iki defa evleneyim? Bilmiyorum o yüzden. Belki de hissettiğim şeyin aşk olduğunu düşünüyorum ama o aşk değil. O yüzden evlenip evlenip boşanıyorum. Onu da bilmiyorum. Anladım mı? Bildiğim bir şey değil. O yüzden yanlış adres.” Birce Akalay’ın eski eşleri için yaptığı bu gönderme sosyal medyada uzun süre konuşuldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler