Ana SayfaDedikoduBirce Akalay dolandırılmaktan son anda kurtuldu!

İlgili Postlar

Birce Akalay dolandırılmaktan son anda kurtuldu!

Sosyal medyada kendisini arkadaşı olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırılmaya çalışılan Birce Akalay, “Fake hesap olduğunu anladım ve ucuz kurtardım” ifadelerine yer verdi. Ünlü oyuncu, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Kötü bir deneyim yaşadığını belirten Birce Akalay, “Herkes dikkat etsin” uyarısında bulundu.

Ünlü Giyim Markası Reklam Yüzü Olarak Birce Akalay İle Anlaştı...

 

Birce Akalay dolandırılmaktan kıl payı kurtuldu!

Birce Akalay, son günlerde sosyal medya platformunda kendisini bir arkadaşı sanarak dolandırmaya çalışan bir kişiyle karşılaştı. Bu dolandırıcılık girişimini son anda fark eden 38 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile siber suçluyla yaptığı yazışmaları yayınladı.

Birce Akalay dolandırıcı ile ilgili açıklamada bulundu

Ünlü oyuncu siber suçlularla ilgili şu paylaşımı yaptı:

Birce Akalay dolandırıldı
Birce Akalay dolandırıldı

 

birce akalay dolandırıldı
birce akalay dolandırıldı

 

“Seni Yakaladım”

Birce Akalay, kendisini dolandırmak isteyen kişiye “Seni yakaladım, utanmıyor musun değil mi” cevabını yazdığı görülüyor.  Etiler’deki bir mekânda buluşan Birce Akalay ve reklamcı Ali Taran, geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. İkili bir süre sohbet ettikten sonra muhabirlerin sorularını yanıtladı. Birce Akalay, son zamanlarda kendisini arkadaşı gibi tanıtan bir dolandırıcı tarafından hedef alındığını ve yaşadığı deneyimin kötü olduğunu ifade etti.

Tatile Gidiyor

Yaşadığı kötü deneyimi anlatan Birce Akalay, “Kuş Uçuşu” dizisinin sezon finali yaptığını ve bir süre ailesinin yanına Bodrum’a giderek, dinleneceğini belirtti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler