Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova'da Fekeli ve Yılmaz Ölüyor mu ?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova’da Fekeli ve Yılmaz Ölüyor mu ?

Son zamanların popüler eski dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova 13. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen son bölümde izleyicileri heyecanlandıracak bir çok olay gerçekleşti. Züleyha, Demir’in tehdidi üzerine Yılmaz’la gerçekleştirdiği konuşmanın ardından büyük bir yara aldı. Bir Zamanlar Çukurova 13. son bölümde Demir ve Cengaver kurdukları tuzak ile Yılmaz ve Fekeli’yi bomba olan bir binaya çağırdı. Peki Bir Zamanlar Çukurova ekrana gelen son bölüm ardından 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son zamanların reyting rekortmeni dizisi  Bir Zamanlar Çukurova 13. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Perşembe akşamlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da bu hafta Demir, Züleyha’dan Yılmaz’a gidip mutlu olduğunu ve peşlerini bırakmasını istedi. Bu istek üzerine Yılmaz ve Züleyha arasında gerçekleşen buluşmada çok fazla gözyaşı döküldü.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Bir Zamanlar Çukurova 13. Bölümde Neler Yaşandı?

Bir zamanlar Çukurova’nın yakışıklı jönü  Yılmaz, Adana’da Fekeli’nin de desteği ile işleri her geçen gün bir adım öteye taşımaya devam eder. Yaşanan olaylardan Demir ve Cengaver büyük rahatsızlık duyar. Kurdukları plan ile Yılmaz’ı tuzağa düşürmeyi hefefler ve amaçlarına ulaşırlar. Yılmaz ve Fekeli geldikleri boş depoda kurulan tuzaktan habersiz olay yerine gelir. Demir ve Cengaver’in koyduğu bomba tam zamanında patlar. Peki Yılmaz ve Fekeli patlamadan kurtulabilecek midir?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Züleyha ve Yılmaz’ın büyük buluşması, Demir’in tehditlerine boyun eğecek mi? Yüzleştiği acı gerçeklerden sonra, ‘Hayallerimiz vardı, çocuğumuz olacaktı’ diyerek acı çeken Yılmaz, intikam ateşini yeniden harlıyor! Fekeli’nin öldüğünü sanan Hünkar, onu karşısında görünce çok şaşırıyor. Bu büyük karşılaşma, büyük sürprizleri de beraberinde getirecek. Yeni bölümde patlayan saatli bombanın ise, kimlerin hayatını karartacağı büyük merak konusu…

Bir Zamanlar Çukurova 14. Bölüm Fragmanı Geldi mi ?

Bir Zamanlar Çukurova 14. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimiz güncellenecektir.

Bir Zamanlar Çukurova 14. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 14.bölümü ile 13 Aralık Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler