Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova konusu ne? Ne zaman başlıyor?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova konusu ne? Ne zaman başlıyor?

ATV’de yayınlanacağı açıklanan Bir Zamanlar Çukurova konusu ne? Hangi oyuncular dizide yer alıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Yeni sezon öncesi kanallar hazırlıklarına devam ederken yeni bir dizinin tanıtımı ATV’den geldi. Bir Zamanlar Çukurova olarak duyurulan yeni dizi oldukça dikkat çekerken yeni dizi ile ilgili tüm detaylar da netlik kazandı.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yapımcısı kim?

Bir Zamanlar Çukurova konusu 1970’li yıllarda geçen bir hikaye. Dizi için beklentiyi arttıran en büyük etken ise TİMS&B Productions’ın diziyi üstlenmesi. Öyle ki bugüne kadar çok başarılı işlerin arka planında yer alan TİMS&B Productions, Bir Zamanlar Çukurova ile birlikte yeniden efsane bir işe imza atabilir.

Bir Zamanlar Çukurova nerede çekilecek?

Dizi için hazırlık çalışanları oldukça yoğun geçerken 1970’li yılların Adanası inşa edildi. 8 ay boyunca süren inşaat çalışmalarında 450 kişi görev alırken büyük bir plato oluşturuldu. Tüm çekimlerin burada yapılması planlanırken Adana dizinin ana çekim merkezi olacak.

Bir Zamanlar Çukurova konusu ne?

Yılmaz ile Zülayha’nın hikayesini anlatacak olan dizi, birbirini çok seven ama kavuşamayan iki gencin dramı üzerine kuruluyor. Aşkı için öldürmeyi göze alan bir erkek, sevgilisinin yaşamasını isteyen ve bunun için başka bir adamla evlilik yapan kadın.

Adana’nın tarihinden de yer yer esintilerin olacağı dizide hesaplaşmalardan toprak kavgalarına kadar farklı olaylar yaşanacak. Ölüm, kavga, sevgi ve aşkın anlatılacağı Bir Zamanlar Çukurova konusu ve hikayesi ile dikkat çekici. Tecrübeli yönetmen Faruk Teber tarafından yönetilecek dizi önümüzdeki dönemde ATV’de ekranlara gelecek.

Afişi izleyiciler seçiyor!

Dizi için dikkat çeken bir diğer detay ise afişin seçimi için izleyicilerin seçimine bırakılması. Oylamaya 6 afiş sunulurken en çok beğenilen afişin kullanılacağı açıklandı. İşte oylamaya sunulan 6 afiş

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler