Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 21. Bölüm 1. Fragman Geldi! Yılmaz Müjgan Aşkında Şok...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 21. Bölüm 1. Fragman Geldi! Yılmaz Müjgan Aşkında Şok Gelişme!

Atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu haftada reytinglerde ilk sırada yer almayı başardı. Sevilen dizisinin beklenen yeni bölümü 21 şubat perşembe günü yeni bölümü ile izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bir Zamanlar Çukurova 21. Bölüm 1. Fragman Geldi! Bu bölümde Yılmaz, Müjgan aşkında şok gelişme yaşanacak.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Yılmaz Müjgan Aşkında Şok Gelişme!

Bir Zamanlar Çukurova’nın yayınlanan son bölümünde, Demir, Sait’i öldürdüğü şüphesiyle hapishaneye girmişti. Bütün oklar onu gösteriyordu. Hünkar hanımda oğlunun Sait’i öldürdüğü şüphesi içini kemiriyordu. Geçmişte, oğlunun yalancı şahit tutup Fekeli’yi hapse attırdığı gerçeğini öğrenmenin şokunu üzerinden atamamıştı.

Dizinin 21. Bölüm 1. Fragmanında; Hünkar hanım geçmişi sorguluyor ve oğlunun yaptıklarını bir türlü hazmedemiyor. Hünkar hanım, 20 yıl boş yere yattığının üzüntüsü içerisinde Fekeli ile buluşuyor ve hapse girdiğinde kendisinden nefret edip etmediğini soruyor. Fragmanda Yılmaz, biriyle kavga ettiği görülüyor. Ayrıca elinde bir yüzük ile Müjgan’ı bekliyor ve çok yakınlaşıyorlar.

Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz..

https://twitter.com/i/status/1096793826700812296

20. Bölüm Özeti!

Demir, Sait’i öldürme suçundan 10 kişinin ifadesi ile tutuklanıyor. Hünkar hanım, Fekeli’nin Demir’e söylediklerinden sonra Ali Rızayı bulup konuşuyor. Çitti, yalan ifade verdiğini, Demir’in bu olayı planladığını, bir kaç gün önce de gelip buralardan uzaklaşmasını istediğini anlatıyor.

Hünkar, Gaffur’a suçu üstlenmesi karşılığında yüklü para ve konak, tarla teklif ediyor. Saniye ve Gaffur zengin olacaklarının hayalini kurmaya başlıyorlar. Ama Demir, suçu bir başkasının üstlenmesini kabul etmiyor.

Züleyha Yılmaz’ı aklından çıkaramıyor!

Züleyha, Sabahattin ile buluşup Yılmaz’ı aklından çıkaramadığını söylüyor. Züleyha, evde yokken Adnan hastalanıyor ve dadı hastaneye götürüyor. Yılmaz da o sırada hastanededir. Müjgan hemen tedaviye başlıyor.

Hünkar, eve geldiğinde Züleyha’yı ve torunu bulamayınca Fekeli’nin evine koşuyor. Yılmaz eve geldiğinde, birlikte kaçtıklarını sanan Hünkar, Yılmaz’a Züleyha’yı soruyor. O da hastanede olduklarını söylüyor.

Fekeli, Sait’in gerçek katilini bulup adalete teslim ediyor. Fekeli, Hünkar’a gerçek katili bulup teslim ettiğini söylüyor. Hünkar, oğlu geldiğinde 20 yıl nasıl başını yastığa koyduğunu masum bir insanı 20 yıl hapiste yatmasına neden olduğunu soruyor. Demir, annesine sert çıkıp evi terk edeceğini söylüyor.

 14 Şubat 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova mı? Çarpışma mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler