Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 13. Bölüm Fragmanı Geldi! Bombalar Patlıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 13. Bölüm Fragmanı Geldi! Bombalar Patlıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 13. yeni bölüm fragmanı bugün ekrana geldi. Yayınlanan yeni fragmanda; Züleyha ile karşı karşıya gelen Yılmaz, ‘Bizim de hayallerimiz vardı, çocuğumuz olacaktı’ diyor. Züleyha, Demir’in baskısından bir türlü kurtulamıyor. Hünkar, Fekeli’yi görüyor. Üstelik hastanede yanına kadar geldiği de biliniyor. Ayrıca yeni fragmanda Yılmaz ile Fekeli eski bir binada göülüyor. İçeride bir de saatli bomba var. Hatta bu bomba patlıyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova 13. yeni bölüm fragmanı…

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Fragmana dair detaylar şöyle:

Atv’de yayınlanan ve Perşembe akşamlarına damgasını vuran Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadığı dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Demir, Züleyha’yı oğlunu bir daha göstermemekle tehdit etmiş ve Yılmaz ile buluşmasını sağlamıştı.

Uzun süre sonra buluşan Yılmaz ve Züleyha arasında geçen konuşmalar merak konusuyken, yeni bölüm tanıtımında Züleyha’nın eve geldiği ve oğlunu kucaklayıp onun için yaptığını söylediği duyuluyor.Züleyha’ın bu sözlerinden Yılmaz’a gerçekleri anlatmadığı ve Demir’in istediği açıklamayı yaptığı anlaşıldı.Bu arada Demir, Yılmaz’la uğraşırken Fekeli’nin de yaşadığı ortaya çıkınca iyice deliriyor.

Fekeli ve Hünkar arasında geçmişte ne yaşandığı merak konusuyken, Fekeli’nin çiftliğe gelip Hünkar’ın odasına kadar girdiğini söyleyen Demir, tüm çiftlik çalışanlarını uyarıyor.

Yılmaz, Züleyha’nın sözlerinin şokunu yaşarken Fekeli ile birlikte bir metruk binada konuştukları görülüyor. Bu arada saatli bir bomba görülüyor tanıtımda. Bir anda binadaki bomba patlıyor. Bu patlamadan Fekeli ve Yılmaz kurtulabilecek mi büyük merak konusu.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 13. bölüm tanıtımı:

 

Peki 12. bölümde neler yaşanmıştı? İşte önceki bölümde yaşananların özeti:

Umudunu da alıp esaretten kaçmak isteyen Züleyha, acısı ve öfkesi harmanlanan Demir’e bir kez daha yeniliyor. Züleyha’ya olan güvenini tamamen yitiren Demir, onu ölümle baş başa bırakarak oğluyla yola koyuluyor!
Kurduğu oyundan çok pişman olan Hünkar, Yılmaz’ın, Demir’i vuracağından korkuyor. Bir aile faciasını önlemek için Yılmaz’la konuşmaya karar veren Hünkar, yalanlarına yenilerini ekleyip durumu daha da çıkılmaz bir hale getiriyor.

Duyduklarından sonra içi içine sığmayan Yılmaz’ın, bir tarafı Züleyha’yı kaybettiğini söylerken, diğer tarafı ise hala umutlu! Peki bu durum, yaklaşan büyük felaketi ne kadar etkileyecek?

Saniye’nin çığlıklarıyla yankılanan Çukurova’yı, yeni bölümde yeni acılar bekliyor. Ölüm sessizliği yaşanan konakta işler iyice karışıyor.

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler