Ana SayfaDizilerBir Litre Gözyaşı Dizisi İzleyenleri Şaşırtacak!

İlgili Postlar

Bir Litre Gözyaşı Dizisi İzleyenleri Şaşırtacak!

Kanal D’nin sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı dizisinde şaşırtan değişim! 4 yıl sonrasını izleyeceğiz! Bir Litre Gözyaşı dizisinde yeni sezonda izleyenleri neler bekliyor? Bir Litre Gözyaşı dizisi nasıl bir sezon arasıyla sevenlerine veda etti? Bir Litre Gözyaşı dizisi ne zaman yayın hayatına devam edecek?

İzleyenlerini şaşırtmaya devam edecek!

Kanal D ekranlarında sevilerek izlenen başarılı dizi; Bir Litre Gözyaşı dizisinin sezon arasında ortaya çıkan değişimler çok şaşırttı. Dizi kadrosunda olan değişim Bir Litre Gözyaşı dizisi izleyenlerini çok şaşırtmıştı. Diziden Sanem Çelik ile birlikte bazı oyuncuların da diziden ayrıldığı ve Bir Litre Gözyaşı’nın artık gençlik dizisi olarak devam edeceği öğrenilmişti.

Bir Litre Gözyaşı dizisi nasıl bir sezon arasıyla sevenlerine veda etti?

Pazar akşamları ekrana gelen dizi, 13. bölümüyle sezon arası vermişti. Medyapım ile MF Yapım imzalı dizinin artık yolculuğuna başka bir konseptle devam edeceği haberleri gündeme gelmişti. Bir Litre Gözyaşı dizisinde Miray Daner’in oynadığı ölümcül omurilik dejenerasyonu hastalığı ile mücadele eden Cihan’ın hikayesi anlatılıyordu.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde yeni sezonda izleyenleri neler bekliyor?

Gazetecilerden edinilen bilgilere göre; Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni gençlik konsepti haliyle ekrana geleceği ve 4 yıl sonrasına gidilerek zaman aşımı yaşanacağı belirtiliyor. Bir Litre Gözyaşı dizisine ilişkin edindiğimiz bilgiler dahilinde yeni bölümde şu gelişmeler yaşanacak; yeni bölümlerde Yürekli Ailesi’nin hikâyesinin Cihan’ın babasını canlandıran Tolga Tekin ve kardeşlerinin üzerinden ilerlemesine karar verildi. Miray Daner ile Mert Yazıcıoğlu’nun başrolünü oynadığı diziye veda edenler arasında ayrıca usta oyuncu Nur Sürer, Goncagül Sunar, Melis Hacic, Nur Berfin Çiroğlu ve Erdal Bilingen’in de olduğu konuşuluyor. Bu arada izleyiciler, 4 sene sonra Cihan’ın nasıl bir durumda olduğunu büyük bir merakla beklerken, Sanem Çelik’in oynadığı anne Figen’e ne olduğu da merak konusu!

Yayın Tarihi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinin Yeni bölüm tarihi henüz belli olmayan dizinin yeni konseptinin nasıl olacağı dizi izleyenlerinin heyecanla beklediği bir konu. Ancak Bir Litre Gözyaşı dizisinden yeni sezonda yayın tarihine ilişkin net bir açıklama henüz gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler