Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBir Film Müziğinin Dinleyici ile Buluşması "Seyir"

İlgili Postlar

Bir Film Müziğinin Dinleyici ile Buluşması “Seyir”

Yalçın Konak’ın yapımcılığını ve yönetmenliğini de üstlendiği 26 Şubat 2021’de İstanbul Sinema Müzesi ve Atlas Sineması açılış töreninde gösterilen “Türk Sinema Tarihi” isimli filmin soundtracki “Seyir” On Air Müzik etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı. Detaylar haberimizin devamında…

Tüm Dijital Platformlarda

Besteci Yalçın Konuk Bakırköy sokaklarında yalnız dolanırken ortaya çıkarmış bestesini: “Yürümek, yalnız yürümek kamyon dolusu duygular tetikleyebiliyor bazen. Yolun sağında solunda ötesinde bulunan, ışığı yanan evlerdeki hayatları düşününce doğdu ‘Seyir’.” şeklinde açıklıyor besteci Seyir’in hikayesini..

Ana tema yazıldıktan sonra da Tolga Tümözen ile kalan kısımlar yazılmış. Yalçın Konuk besteyi yaparken “parlak sesli grand piano sesi tınlıyordu kafamda” ve uyguladık diyor.

Başarılı müzisyen Tolga Tümözen ile olan müzik birlikteliğine de değinen Yalçın Konuk: “Tolga ile müzikte yaklaşık 15 yıldır süren ortaklığımız, birlikteliğimiz nihai sesin ve düzenlemenin çıkmasını epeyce kolaylaştıran bir faktör.” Uyumlu çalışmalarının sırrını açıklıyor.

Yakında “The Run” adlı filminin müziklerinin olduğu bir albüm de çıkaracak olan Yalçın Konuk sonrasında da 3. Stüdyo albümünün kayıtlarına başlayacak.

İclal Aydın Verdiği Kilolarla İğne İpliğe Döndü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler