Ana SayfaDedikoduBir ay önce üçüncü kocasından boşanan şarkıcı Nez, yeni aşka yelken açtı!

İlgili Postlar

Bir ay önce üçüncü kocasından boşanan şarkıcı Nez, yeni aşka yelken açtı!

Geçtiğimiz ay üçüncü eşi Eylem Server Ünüvar ile tek celsede boşanan şarkıcı Nez, ayrılık acısını çabuk atlattı. Ünlü şarkıcı, yeni bir aşka yelken açtı. İşte detaylar…

Nez yeni sevgili yaptı

Ünlü şarkıcı Nez, geçtiğimiz yıl Eylem Server Ünüvar ile nikah masasına oturmuştu. Görkemli bir düğün ile hayatlarını birleştiren Nez ve Eylem Server Ünüvar evliliği çok uzun sürmedi. Nez, geçtiğimiz ay Eylem Server Ünüvar ile tek celsede boşanmıştı.

Şarkıcı Nez, üçüncü kocasından tek celsede boşandı!

 

El ele geziyorlar

Nez, boşanalı henüz bir ay olmasına rağmen ayrılık acısını çabuk unuttu. Yeni bir aşka yelken açan Nez’in sevgilisi ile el ele Cihangir’de bir kafede görüldüğü, gizemli sevgilinin reklam yazarı olduğu iddia edildi.

Üç defa evlendi, mutlu olamadı

Üç defa evlenen Nez, geçen yıl evlendiği eşi Eylem Server Ünüvar ile de aradığı mutluluğu yakalayamadı. Ayrılık haberini sosyal medya hesabından yaptığı “Herkes için güzel başlangıçlar olsun.” paylaşımı ile duyuran Nez, boşanma davasının ardından yaptığı açıklamada “Evet bugün boşandım. Evlilik kurumu saygı duyulması gerekir. Bu boşanmanın altında gerçekten bir şey yok. Evlendikten sonra Londra’ya taşınmıştım. Ama ben 10 ay önce geri döndüm ve boşanma süreci bu sürede başlamıştı. 10 aydır ayrıyız o Londra’daydı. Anlaşamayınca davayı açtım ve böyle öncesinde arkadaş olup boşanma olunca iki medeni insan gibi anlaşıyorsunuz. Görüyoruz neler oluyor ülkede. Biz karşılıklı olarak anlaştık ve dost kaldık.” şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı Nez, güçlü sesi ve iddialı dansları ile bir dönem hem Türk erkeklerinin, hem de yabancı erkeklerin peşinde olduğu bir isimdi. Uzun zamandır müzik piyasasından uzak kalan ünlü şarkıcı, şimdilerde üçüncü kocasından boşandıktan yeni aşka yelken açtığı haberleri ile gündemde.

Nez kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler