Ana SayfaDedikoduBillur Kalkavan Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Billur Kalkavan Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Geçtiğimiz ay akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan Billur Kalkavan, aktif olarak kullandığı ve sık sık takipçileriyle iletişim kurduğu sosyal medya hesabından, “Herkes soruyor, en iyisi buradan anlatmak” dedi. Billur Kalkavan sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklamalar;

“Beni Bu Kadar Sevdiğinizi Bilmiyordum”

Moralini yüksek tutan Kalkavan, sevenlerinden gelen “Geçmiş olsun” mesajlarının ardından sosyal medyada paylaşım yapmış, “Hamdi Alkan’ım ziyaretime geldi ve izin istedi, ‘Paylaşabilir miyim?’ diye. Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum vallahi. Çok mutlu oldum, Allah razı olsun. Ben fotoğrafı biraz düzelttim ama kusura bakmayın. Lütfen aramayın, mesaj atın. Çok yoruluyorum” mesajını yazmıştı.

“Hala 47,5 Kiloyum”

Hastane odasında çektiği selife ile yeni bir paylaşımda bulunan ve son durumunu açıklayan oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Üçüncü kemoterapimi almaya geldim. Bir hafta kadar kalacağım çünkü evde bir türlü kilo almayı başaramıyorum. Hâlâ 44.7 kg ki bana çok az. Doktorum ısrarla kilo almam gerektiğini söylüyor, Buğra başımın etini yiyor. Normalde de iştahlı biri değilim ki nasıl başaracağım bilmiyorum. Bundan sonra bir tur daha kemoretapi var, arada da tetkikler. Bana yazan, arayan, mesaj atan herkese minnettarım. Sizlerin güzel dilekleriyle her gün milyarlarca hücrem iyileşiyor.

Billur Kalkavan Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Tüm bunların ardından Instagram hesabında 142 bin takipçisi bulunan Kalkavan, son olarak sağlık durumunu sevenlerine aktardığı paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Hastane yatağında çektiği yeni bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

“Herkes soruyor, en iyisi buradan anlatmak. Tetkikler yapıldı, sonuçlar mükemmel (maşallah). Beynim tertemiz, lezyonlar çürüyor ve yok oluyorlar. Ufak tefek bir şeyler kaldığından doktorum ilaçlarımı hafifletti. Yarın eve dönüyorum, artık hastanede çok kalmama gerek yok, enerjim iyi. Ağrım sızım yok. Hala tek sıkıntım iştah, onu da halledeceğim yavaş yavaş. Kilom 47 boyum 1.64 evli ve 6 çocukluyum. Soran, ilgilenen, dua eden, iyi niyetlerini, dileklerini gönderen herkese sonsuz teşekkürler. Sayenizde bu hastalığı en hızlı yenen insan olma yolunda ilerliyorum. Benden de herkese sevgiler, saygılar. Tabii ki en önemlisi bundan sonra sağlığı korumak. Bir sürü konuda düşünce yapısını değiştirmek ki, bir daha uğramasın. Bye bye pislikler.”

59 yaşındaki Billur Kalkavan’ın takipçilerini sevindiren bu haberine, başta Gonca Vuslateri ve Asuman Dabak gibi ünlü isimler başta olmak üzere, birçok seveninden geçmiş olsun yorumları yağdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler