Ana SayfaÜnlülerBillur Kalkavan: Annen Gibi Görünürsem Ayrılırız!

İlgili Postlar

Billur Kalkavan: Annen Gibi Görünürsem Ayrılırız!

Billur Kalkavan: Annen gibi görünürsem ayrılırız! Cesur çıkışları ile tanınan oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, bugün katıldığı 2. Sayfa programında çok ses getirecek açıklamalara imza attı. Adı kendinden yaş olarak küçük erkeklerle anılan Billur Kalkavan, canlı yayında kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı ile olan ilişkisini anlattı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Billur Kalkavan, sevgilisi Buğra Bahadırlı ile metrobüse bindi!

Billur Kalkavan: Annen gibi görünürsem ayrılırız!

Billur Kalkavan: Annen gibi görünürsem ayrılırız! Düzgün fiziği ve cesur çıkışları ile tanınan oyuncu Billur Kalkavan, katıldığı 2. Sayfa programında çok ses getirecek açıklamalara imza attı.

10 yıldır kendisinden 22 yaş küçük Buğra Bahardırlı ile aşk yaşadığını söyleyen 57 yaşındaki Kalkavan, sevgilisiyle ileriye dönük planlarının olmadığını ifade etti.

İşte kendisini günlük yaşayan bir insan olarak tanımlayan Billur Kalkavan’ın açıklamalarından bazı satır başları…

Billur Kalkavan, 10 yıldır kendisinden 22 yaş küçük Buğra Bahadır ile büyük br aşk yaşıyor.
Billur Kalkavan, 10 yıldır kendisinden 22 yaş küçük Buğra Bahadır ile büyük br aşk yaşıyor.

Billur Kalkavan kimdir?

Ben üç günüme, beş günüme bakarım

-Ben Buğra ile 10 senedir birlikteyim. Aramızda 22 yaş var, benden 22 yaş küçük. Şu aralar yaşlanmaya başladı. Diyorum ki ‘sakın yaşlanma seni bırakırım’ (gülüyor)

-Çok yakın profesör bir arkadaşım var psikiyatr. Buğra ile ilk çıkmaya başladığımız da beni aradı. ‘Seni çok severim biliyorsun, bu sefer artık uyarmak zorundayım. Çünkü çok fazla yaş farkı var. Senin yaşında aşk acısı da çok kötü koyar insana, ne olur dikkat et bu çocuk seni terk eder’ dedi.

-Ben böyle şeyler duyunca günlük yaşayan bir insan olduğum için hatta dakikalık dedim ki arkadaşıma ‘sen beni tanımıyor musun? Ben üç günüme, beş günüme bakarım. Bu çocuk beni ne kadar mutlu ediyorsa, o kadar mutluluğa bakarım. Zaten ileriye dönük planlarım falan yok ki.

Ben eğlenceme bakarım gittiği kadar

-Benden öyle şeyler duydunuz mu? Ben eğlenceme bakarım gittiği kadar. Sevgilimle aramdaki yaş farkını biliyorduk, aramızda da hiç problem olmadı.

-Biz Buğra ile çok güleriz, ben diyorum ki ona ‘ben bir gün yaşlanacağım, sen ne yapacaksın o zaman’ diyorum. Bunları konuşuyoruz biz…

-Doğum gününden bir gün önce dedim ki Buğra’ya ‘Ne kadar iyi olmuş senin doğman 100 yaşıma kadar kiminle yaşayacağım’ O da ‘o zaman kutlayalım bari’ dedi.

Buğra’nın peşinde çok kadın var

-Ben hiçbir zaman hiçbir şeyi kaybetme duygusu yaşamadım hayatımda. Buğra’nın telefonunu falan hiç karıştırmam, aklıma bile gelmez.

-O bana verir ‘al şarja tak’ der, benim telefona bakmak aklıma gelmez. Buğra’nın peşinde çok kadın var. Astroloji danışmanlığı yapıyor, asılanlar oluyor ama biz gülüp geçiyoruz. Zaten istenmeyen bir adamı ben ne yapayım ki… (gülüyor)Ben Buğra’ya diyorum ki ‘annen gibi görünürsem, ayrılırız’

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler