Ana SayfaÜnlülerBıktım Bu Kadından!

İlgili Postlar

Bıktım Bu Kadından!

Bıktım bu kadından! Başarılı ve güzel sunucu Ece Erken ve geçtiğimiz sene evini yaptırmak için anlaştığı iç mimar Jale Barahya arasında sular durulmuyor. Ünlü sunucu, davalık olduğu iç mimar hakkında neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ece Erken’e Hapis Şoku!

Bıktım bu kadından!

Bıktım bu kadından! Ekranların en sevilen yüzlerinden birisi olan başarılı ve güzel sunucu Ece Erken,  geçtiğimiz yıl evinin tadilatı için anlaştığı iç mimar Jale Barahya’ya ateş püskürdü.

Geçtiğimiz yıl evinin tadilatı için anlaştığı komşusu iç mimar Jale Barahya hakkında sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile dolandırıldığını iddia eden Ece Erken, “Size benden bir tavsiye… Üst komşunuz da olsa, tanıdık da olsa eğer bir mimara evinizi emanet ediyorsanız, bütçeniz belli bile olsa ortada mailleşmeniz bile olsa mimarın yanındaki çalışanlar bile şahit olsa, evi teslim ettikten sonra hele ki ünlüyseniz sizden 2, pardon 3 katı isteyebilirler. ‘Gazetelere demeç vereceğim’ diye tehdit edebilir ve mahkemeye verip bu parayı isteyebilir! Aman ha dikkat edin! Mahkeme yanlış karar verebilir ama çok şükür temyize gidebilirsiniz! Kim kimi dolandırıyorsa Allah onu ıslah etsin! Haram zıkkım olsun alınan fazladan paralar!

Ben dolandırıldım. Dikkat edin, siz dolandırılmayın! Sözleşmesiz iş yapmayın. Sahte alınan fazla faturalara dikkat edin aman ha! Temyizden sonra o mimarın ismini de açıklayacağım ki dikkat etsin herkes! Mailler ve yanındaki çalışanın açıklamaları da her an gelebilir, ben dolandırıldım sizin başınıza gelmesin! Temyizde de kazanırsan oğlumun rızkını Allah senden çıkarır, çıkaracak!!! Gerçi senin Allah’a inancın da yok olsa dolandırıcı olmazdın!” şeklinde yaptığı bir açıklama ile yaşadıklarını tüm takipçileriyle paylaştı.

Ece Erken kimdir

Haram zıkkım olsun alınan fazla paralar!

Hakkında verilen iç mimar Jale Barahya’ya 145 bin 464 lira ödeme kararıyla ilgili açıklama yapan Ece Erken, “Haram, zıkkım olsun alınan fazla paralar” dediği Jale Barahya, Erken hakkında hakaret ve iftira nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

ece-erken-kimdir
ece-erken-kimdir

Magazine çıkmak için her şeyi yapıyor!

Başarılı ve güzel sunucu Ece Erken, kendisine sürekli dava açtığını iddia ettiği iç mimar Jale Barahya’ya ateş püskürdü.

Jale Barahya’nın kendisine sürekli dava açtığını iddia eden Ece Erken, “Bıktım bu kadından. Sürekli bana dava açıyor, magazine çıkmak için her şeyi yapıyor. Reklamın iyisi kötüsü olmazmış.” diyerek hislerini ifade etti.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler