Ana SayfaDedikoduBikinili Paylaşım Yapan Defne Samyeli Dikkatleri Üzerine Çekti

İlgili Postlar

Bikinili Paylaşım Yapan Defne Samyeli Dikkatleri Üzerine Çekti

Eski haber spikeri Defne Samyeli, şimdilerde şarkıcı kimliğiyle adından sıkça söz ettiriyor. Samyeli, tatil yapmak için soluğu Göcek’te aldı. Kasım ayında bikinisiyle objektif karşısında poz veren Samyeli, çekilen fotoğraflarını da takipçileriyle paylaştı. Samyeli’nin fit görüntüsüne beğeni yağdı. Bikinili paylaşım yapan Defne Samyeli dikkatleri üzerine çekti. İşte Defne Samyeli’nin o paylaşımı;

“Bizi Müzik Kurtaracak”

Defne Samyeli, geçtiğimiz aylarda sözü Sibel Algan’a, müziği Sezen Aksu’ya, düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait ‘Abidin’ parçasını sevenleriyle buluşturmuştu. Yeni eseriyle ilgili olarak ise “’Bundan sonra hiçbir şeyi kafama takmayacağım’ diyenleri dansa davet ediyorum. Tek bildiğim şey de bizi müzik kurtaracak” açıklamasını yapmıştı.

Klip Tepki Çekti

Bir dönem oyuncu olarak kamera karşısına geçen, son dönemde ise müzik kariyeriyle ön planda olan eski haber spikeri, sonraki günlerde Etiler’de bir mekan çıkışı objektiflere yansımıştı. İlk şarkısına çektiği klipte adeta avuç avuç çikolata yediği sahnelere sosyal medyada yorum yağan ünlü şarkıcıdan, olumsuz mesajlara cevap gelmişti.

“İnsanlar Çikolata Yemiyor Mu?”

Elleriyle çikolata yediği anlar sebebiyle teşhircilikle itham edilen Defne Samyeli, söz konusu eleştirilere şu ifadelerle sert çıkmıştı:

Benim çikolata yememde ne varmış? Çikolata yemiyor mu insanlar, ben yiyorum. Canım sıkıldığı zaman özellikle daha çok yemek yiyorum. ‘Duygusal yiyicilik’ diye bir şey var. Bu bir gerçek. Bir klibin orasına burasına bakıp, onunla ilgili yapılan yorumlar sahibine aittir. Kim ne gözle izliyorsa ona göre yorum yapar. ‘Teşhirci’ ne demek? Hangi gözlükle insanlar bakıyorsa ona göre bir yorumda bulunuyorlar. Kimin teşhirci olduğuna bununla ilgili yorum ifade eden kişi karar veremez ki! Kime göre, neye göre kimin teşhiri? Bana göre değil, nokta. Ben bildiğim yolda ilerlerim her zaman.

15 Yıldır Yaşlanma Etkilerini Hissetmiyorum”

1991’de katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü olan, formda görüntüsü ile yıllara meydan okuyan 50 yaşındaki ünlü isim, “Son 15 yıldır neredeyse yaşlanma etkilerini hissetmiyorum bile. Bu nedenle yaş konusu endişe boyutunda gündemimde değil. Yaşım ilerledikçe yeni yapabildiklerim, geliştirdiğim yeteneklerim, yeni tecrübelerim beni o kadar heyecanlandırıyor ki korku değil hevesle bekliyorum önümdeki yılları. Mantalite buyken, zaman neredeyse duruyor. Anlıyorum ki çok kişiye bu anlamda faydam dokunacak, bir ilham kaynağı olduğumu görüyorum; kadınlar ve genç kızlar bana her ulaştıkları platformda bunu bana söylüyorlar” şeklinde konuşmuştu.

Göcek’e Gitti

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan Defne Samyeli, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Bikinili Paylaşım Yapan Defne Samyeli Dikkatleri Üzerine Çekti

Eski spiker ve Türkiye güzeli, tatil yapmak için Göcek’e gitti. 50 yaşındaki Samyeli, kasım ayında denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Samyeli pozlarına “Ve tatilden son kalan: Kasım’da deniz” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler