Ana SayfaÜnlülerBigo'da yayın açan ünlüler kervanına Emre Yücelen de katıldı!

İlgili Postlar

Bigo’da yayın açan ünlüler kervanına Emre Yücelen de katıldı!

Rachelle Ferrell’den Neşet Ertaş’a, Dimash Kudaibergen’den Aleyna Tilki’ye… Müzisyen ve vokal koçu Emre Yücelen, YouTube üzerinden yayınladığı ses analizleriyle geniş kitleler tarafından çok seviliyor. Alanında uzman olduğunu yaptığı yorumlarla gösteren ve sempatik tavırları ile tanınan Yücelen, geçtiğimiz üç yılda 1200’e yakın analiz videosu yayınlayarak sosyal medyada fenomen oldu.

Ünlü müzisyenden büyük sürpriz

Ünlü müzisyen geçtiğimiz hafta sonu YouTube kanalından tüm hayranlarını heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. Dünyaca ünlü canlı yayın uygulaması Bigo Live’da düzenlenecek bir yarışma ile katılımcıların değerlendirildiği ve yarışma sonunda ayın birincisinin seçildiği “SES VER BİGO” isimli bir ses yarışması programı yapacağını duyurdu.

Emre Yücelen Bigo Live
Emre Yücelen Bigo Live

Ses ver Bigo

Ünlü müzisyen, SES VER BIGO yarışmasının 1 Kasım Salı günü 21.00’da Bigo Live’da “emreyucelen” kanalında başlayacağını duyurdu. Emre Yücelen duyurusunda, SES VER BIGO yarışmasında sürpriz ünlü isimlerin görüneceğine ve beraber düetler yapacaklarına dair ipuçları verdi.

Emre Yücelen’in Kasım ayı boyunca her hafta gerçekleştireceği programa yetenekli isimler katılacak ve şarkı performansları sergileyecek, Emre Yücelen bu kişilerin seslerini analiz edecek ve finale kalan yarışmacılar büyük ödüller kazanacak. Yarışma şimdiden Emre Yücelen’in hayranları arasında oldukça merak konusu oldu.

Yarışmanın detaylarında ise ​​ilk turda 80 yetenekli isim performanslarını sergileyecek, çoklu odada yapılan PK’lar da kazanan 40 kişi bir sonraki tura yükselecek ve bütün katılımcılar 10 dk’lık bir PK yapmak için teke tek eşleşecek. Her katılımcı önce kendini tanıtacak ve ardından 5 dakika boyunca şarkı söyleyecek. Sonunda PK’larını kazanan 40 kişi bir sonraki aşamaya geçecektir.

3 hafta sürmesi planlanan yarışmanın kazananı, Emre Yücelen ile single şarkı yayınlayacak ve sıralamaya giren diğer yarışmacılar için ise bir çok uygulama içi ödül kazanacak.

Başvuru Süreci

Başvuru için yapılması gerekenler; iletilen başvuru formunu doldurmak, ajans Discord grubundan şarkı söylediğini gösteren kısa bir demo videosu paylaşmak ve başvurunun onaylanması halinde belirtilen tarihlerde yarışmaya katılacağını taahhüt etmek.

Başvuru Tarihleri

Yarışma başvuruları 21 Ekim’de başladı ve son başvuru tarihi 31 Ekim’de bitiyor.

Bigo Live nedir?

Birbirinden ünlü isimlerinn açtığı yayınlarla adından sıkça söz ettiren dünyaca ünlü canlı yayın uygulaması Bigo Live; içerik üreticileriyle, izleyicileri gerçek zamanlı olarak buluşturan bir platform. Yayınlardaki yüksek görüntü kalitesi ve eğlenceli yayın konseptleri ile birçok yayıncının ilk uğradığı platform olma görevini görüyor. Dans, müzik, eğlence, taklit gibi çeşitli kategorilerdeki içerikleriyle her yaş grubundan kişilerin kullandığı bir sosyal medya platformu olarak büyük ilgi görüyor.

Android için Bigo Live indir
iOS için Bigo Live indir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler