Ana SayfaKültür ve SanatBigo Live Anadolu Üniversitesi'nde yerini aldı

İlgili Postlar

Bigo Live Anadolu Üniversitesi’nde yerini aldı

Bigo Live, öğrenci-sektör buluşmalarına öncülük eden Anadolu Üniversitesi’nin köklü kulüplerinden olan Sosyal Medya Kulübü’nün “Com.week” etkinliğine sponsor oldu.

2 gün süren etkinlikte birçok farklı sektörden ünlü isim, öğrencilerle buluştu. Neslihan Atagül Doğulu, Mazhar Alanson, Nisa Bölükbaşı, Ala Tokel, Hakan Hatipoğlu gibi ünlü isimler ve sektörün üst düzey yöneticileri bu etkinlikte bir araya geldiler. Etkinlikteki isimler ve yaptıkları paylaşımlar etkinliğin büyük bir rağbet görmesini sağladı.

Bigo Live ekibi de öğrencilere destek olarak onların yanında olduğunu gösterdi. Ünlü global canlı yayın uygulaması, etkinlik alanında 2 gün boyunca öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler Bigo Live nedir, nasıl yayıncı olunur, iyi bir yayıncı olmak için neler yapmak gerekli şeklinde sorular yöneltti. Ekip, Bigo Live hakkında öğrencileri bilgilendirdi ve daha iyi bir yayıncı olmak için gerekli ipuçlarını anlattı. Aynı zamanda Bigo’nun sembolleri olan bardak, dino yastığı, dino peluşu, dino bilekliği gibi hediyeler vererek bu unutulmaz etkinliğin onlarda bir hatıra bırakmasını sağladılar.

Kampüsün en büyük etkinliği olan “Com.week” Bigo Live sponsorluğunda büyük ses uyandırdı. Etkinlik, öğrenciler için bilgilendirici olmasının yanı sıra çok da eğlenceli geçti ve unutulmayacak anlar yaşandı. Bigo’nun desteği ile öğrenciler güzel bir hafta sonu geçirip evlerine mutlu döndüler.

Bigo Live Nedir?

Bigo Live dünyaca ünlü bir canlı yayın uygulamasıdır. Aktif olarak Bigo Live, 150’den fazla ülkede 400 milyondan fazla kullanıcıya sahip ve dünyanın önde gelen video canlı yayın platformu olarak faaliyetini sürdürmektedir. Ünlülerin de açtığı yayınlarla Türkiye’de de adından oldukça söz ettiriyor, yayınlardaki yüksek görüntü kalitesi ve eğlenceli yayın konseptleri ile birçok yayıncının ilk uğradığı platform olma görevini görüyor. Kullanıcılar; hayatlarından istedikleri anı canlı yayınlayabilir, yeteneklerini gösterebilir ve izleyicilerden hediyeler alabilir. Aynı zamanda kullanıcılar popüler canlı yayınları izleyebilir ve keşif sayfasında belirli bir ülkeden yayıncıları filtreleyebilirler. Bigo Live sohbet, dans, müzik, eğlence, taklit gibi çeşitli kategorilerdeki içerikleriyle herkes için eğlence sunan bir sosyal medya platformu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler