Ana SayfaÜnlülerBeyin Kanaması Geçiren Kadir İnanır 'ın Sağlık Durumu Nasıl?...

İlgili Postlar

Beyin Kanaması Geçiren Kadir İnanır ‘ın Sağlık Durumu Nasıl?…

Geçtiğimiz haftalarda beyin damarına pıhtı atması neticesinde ameliyata giren sanatçı Kadir İnanır, zor günlerini geride bıraktı. Ameliyatın sonrasında sağlık açısından toparlanmaya gayret eden ünlü sanatçı,  son hali sosyal medya sayfasından yayımlandı. Kadir İnanır ‘ın tadsız hali ise dikkatlerden kaçmadı. İşte Detaylar…

Beyin Kanaması Geçiren Kadir İnanır ‘ın Son Hali Korkuttu!…

20 Kasım ‘da kaldığı Muğla ‘nın Ortaca ilçesinde birden hastalanan Yeşilçam ‘ın emektar oyuncusu Kadir İnanır, Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ‘ne alınmıştı. Beyin damarlarına pıhtı attığı bilinen usta sanatçı, birden beyin kanaması geçirmesi neticesinde acil ameliyata girmişti… Kadir İnanır ‘ın son görüntüsü ise görenleri şoke etti.

22 gün gözetim altında kaldıktan sonra hastaneden çıkan Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde son fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı.

Yürümekte Zorlandığı Fark Edildi…

Keyifsiz halleri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Kadir İnanır ‘ın mutsuz hallerinin yanı sıra uzamış sakalları da dikkatlerden kaçmadı.

Kadir İnanır, geçtiğimiz gün sevgilisi oyuncu Jülide Kural ile Etiler ‘de objektiflere takılmıştı. Yürürken zorluk çektiği gözlemlenen ve keyifsiz her hali tüm dikkatleri üzerinde toplayan ünlü oyuncunun yardım için yanında sevgilisi Jülide Kural vardı.

İşte Kadir İnanır’ ın Son Hali;

Kadir İnanır' ın Son Hali
Kadir İnanır’ ın Son Hali
Kadir İnanır' ın Son Hali
Kadir İnanır’ ın Son Hali

Kadir İnanır kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler