Ana SayfaÜnlülerBeyin kanaması geçiren Can Gürzap'ın yoğun bakımdan ilk fotoğrafı! Yara bere içinde...

İlgili Postlar

Beyin kanaması geçiren Can Gürzap’ın yoğun bakımdan ilk fotoğrafı! Yara bere içinde…

Beyin kanaması geçiren Can Gürzap’ın yoğun bakımdan ilk fotoğrafı! Yara bere içinde… Geçirdiği trafik kazası nedeni ile yoğun bakımda tedavi edilen ünlü oyuncu Can Gürzap’ın, yoğun bakımdan ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Can Gürzap’ın yara bere içinde olduğu dikkat çekti. Tüm detaylar haberimizde…

Trafik kazası geçirip yoğun bakıma alınan Can Gürzap’ın sağlık durumunda yeni gelişme!

Yoğun bakımda tedavi gören Can Gürzap’ın kazadan sonra ilk fotoğrafı ortaya çıktı

Önceki gece yolda karşı karşıya geçmeye çalışırken bir motosikletin çarpması ile yaralanan ve hemen hastaneye kaldırılan Can Gürzap, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altına alındı. Yoğun bakımdaki tedavisi devam eden Can Gürzap’ın hasta yatağından ilk fotoğrafı ortaya çıktı.

Can Gürzap kimdir?

İşte Can Gürzap’ın yoğun bakımdaki ilk fotoğrafı

Can Gürzap’ın sağlık durumuna ilişkin hastaneden yapılan ilk açıklamada Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Akif Çakar, “Hastamız dün gece hastaneye geldi. İlk tetkiklerde beyin zarıyla beyin arasında kanama olduğu tespit edildi. Tıbbi tabiriyle subrutal hemotom tespit edildi. Can beyin kan sulandırıcı ilaç kullanması da bu kanama riskini arttırdı. Beyin cerrahi konsürtasyonu değerlendirmeleri neticesinde hastamız yoğun bakımda yatmaktadır. 1-2 gün daha yoğun bakım takibi gerekecek. Şu anda beyin cerrahi doktorumuzun cerrahi müdahale düşüncesi yok, 1-2 gün sonra net açıklama yaparız. Şu anda şuuru yerinde ve konuşuyor, herhangi bir sıkıntı yok. Beynindeki kanama kısıtlanmış gibi duruyor iyi olacağını tahmin ediyoruz.” diye konuşmuştu.

Can Gürzap, önceki gün gece saatlerinde karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada bir motosikletin çarpması ile yaralanmıştı. Hemen Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Can Gürzap yoğun bakımda tedavi ediliyor. Yarın normal odaya çıkarılacağı öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler