Ana SayfaDedikoduBestemsu Özdemir Oğulcan Engin ile Aşk Dedikoduları

İlgili Postlar

Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin ile Aşk Dedikoduları

Bestemsu Özdemir Oğulcan İle olan fotoğrafına Açıklık Getirdi.

Geçtiğimiz günlerde oyuncu meslektaşı Can Yaman’dan ayrılan Bestemsu Özdemir’in Oğulcan Engin’le birlikte olduğu iddia edildi. Bunun üzerine Özdemir açıklama yaptı.

Meryem dizisinde Beliz karakterine hayat veren Bestemsu Özdemir, “Üzerine konuşacak bir şey yok. İki tarafta ne yaşandığını biliyor. Benim alnım ak, olmadı, yürümedi. Anlaşamadık…” diyerek ‘Dolunay’ın Ferit’i Can Yaman ile ayrıldıklarını duyurmuştu.

Bu gelişmelerin ardından Özdemir, Asmalımescit’te bulunan bir mekanda Oğulcan Engin’le eğlendi. Mekan çıkışı objektiflere takıldı. İkili daha sonra Özdemir’in kullandığı otomobille Emirgan’daki bir gece kulübüne gitti.

Yaşananlardan sonra yeni bir birliktelik iddialarının ortaya çıkmasıyla Özdemir Twitter hesabından bir açıklama yayınlayarak iddiaları yalanladı.

BESTEMSU CAN YAMAN’DAN AYRILMIŞTI

Uzun süredir oyuncu Can Yaman ile aşk yaşayan Bestemsu Özdemir dün akşam ‘Martıların Efendisi’ filminin galasına tek başına katıldı. Hemen hemen bütün galalara sevgilisi Can Yaman’la giden güzel oyuncu ilişkilerinin bittiğini söyledi.

Özdemir ‘Bu filmde yer almayı çok istedim. Yapım şirketi TMC’ye gittim. Mehmet hocayı görüp ‘bana rol yok mu’ diye sordum. . Fazla kadın castı yoktu bir daha ki sefere inşallah bu kadro ile oynamak isterdim” dedi.

“ÜZERİNE KONUŞACAK BİR ŞEY YOK”

Sevgilisi Can Yaman’ı soran muhabirlere ayrıldıklarını söyleyen oyuncu, “Can Bey’i artık sormuyoruz, üzerine konuşacak bir şey yok. İki tarafta ne yaşandığını biliyor. Benim alnım ak, olmadı, yürümedi. Anlaşamadık…” ifadelerini kullandı.

BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler