Ana SayfaÜnlülerBestemsu Özdemir Geceye Damga Vurdu!

İlgili Postlar

Bestemsu Özdemir Geceye Damga Vurdu!

Oyuncu Bestemsu Özdemir önceki akşam Zorlu Center’da gerçekleşen bir partiye katıldı. Güzel oyuncu partide zor anlar yaşadı. Bestemsu Özdemir, giydiği elbiseciğiyle Geceye Damga Vurdu!

Bestemsu Özdemir Geceye Damga Vurdu!

Yorganla Partide Zor Anlar Yaşadı!

Oyuncu Bestemsu Özdemir, önceki akşam Zorlu Center’da gerçekleşen Doritos partisinde Yorganla Partide zor anlar yaşadı. Yorgan görünümlü kıyafeti herkesin dikkatini çekti. Geceye kıyafeti ile damga vuran Bestemsu Özdemir, file çorabı arkadaşının çantasına takılınca zor anlar yaşadı. İkili, çorabı yırtmadan çantadan ayırabilmek için uzun süre uğraştı.

Bestemsu Özdemir Geceye Damga Vurdu!

Bestemsu Özdemir Geceye Damga Vurdu!

Oyuncu Bestemsu Özdemir, önceki akşam Zorlu Center’da gerçekleşen Doritos partisinde Yorganla Partide zor anlar yaşadı. Yorgan görünümlü kıyafeti herkesin dikkatini çekti. Geceye kıyafeti ile damga vuran Bestemsu Özdemir, file çorabı arkadaşının çantasına takılınca zor anlar yaşadı. İkili, çorabı yırtmadan çantadan ayırabilmek için uzun süre uğraştı. Bestemsu Özdemir, Hazal Filiz Küçükköse, Itır Esen, Engin Öztürk ve Oğulcan Engin gibi çok sayıda ünlü sima, Zorlu Morini’de düzenlenen partide boy gösterdi. Davete kız arkadaşıyla katılan Bestemsu Özdemir, talihsiz bir an yaşadı. Fileli çorabı kız arkadaşının çantasına takılan oyuncu, panikledi. İkili uzun uğraşlar sonrası çorabını çantadan ayırabildi.

Bestemsu Özdemir Geceye Damga Vurdu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler