Ana SayfaÜnlülerBahar Ve Mehmet Esra Erol'a Neden Veda Etti ?

İlgili Postlar

Bahar Ve Mehmet Esra Erol’a Neden Veda Etti ?

Bahar Ve  Mehmet  Esra Erol’a Neden Veda Etti ? ATV ‘de yayınlanan Esra Erol’la Evlen Benimle adlı evlilik programnında  sevilen gelin adayı Bahar 15 şubat tarihli yayına tek başına çıktı . Mehmet’in  birdaha programa çıkmayacağını söyleyen Bahar evlilik yolunda olduğu damat adayının peşinden gideceğini bu yüzden kendisininde programa katılamayacağını anlattı.Mehmet Esra Erol’a duyduğu tepkiden dolayı canlı yayına katılmazken, gelin adayı Bahar gelip helallik dileyerek yayın ekibi Esra Erol ve loca ile vedalaşarak ayrılma yoluna gitti.

NEDEN GİDİYORLAR

Esra Erol 15 Şubat 2017 Çarşamba günkü yayınında konu ile ilgili açıklamada bulundu. Esra Erol Mehmet’in programa katılıp katılmama kararının kendisine ait olduğunu ve bu konuda birşey yapamayacaklarını söyledi. Esra Erol ikiniz evet bir tarşıtma yaşadınız. ” Ben bu tartışmada kesinlikle ne Ceyda ve Mustafa’nın tarafını nedeBahar ve Mehmet’in tarafını tutabilirim” dedi.

 

KİMSE BANA ŞART KOŞAMAZ

Esra Erol Mehmet’in yaptığı Esra Erol’da ya biz oluruz ya da Ceyda ve Mustafa olur sözlerini hiç doğru bulmadığını da sözlerine ekledi. Esra Erol “buradan açıklıyorum kimse bana şart ile gelmesin ” dedi. Kendisini bir kişinin şart ile geldiği zaman geri teptiğini de sözlerine ekledi. Esra Erol gözyaşlarına boğulan Bahar’a destek vererek ben ve ekibim her zaman senin yanındayız dedi. Ayrıca sevdiği adamın peşinden gittiği içinde kendisini tebrik etti.

Mehmet ve Bahar’ın ilişkisine yalan diye Mustafa Mehmet arkamdan benim için fakir dedi bende onun ilişkisine yalan dedim açıklamaları yapmıştı. Daha sonra canlı yayında da tartışan çiftler arasındaki sorunlar sosyal medyada taşınmıştı .Mehmet’in Sosyal Medyadan Paylaştığı Açıklama;

BAHAR’IN ESRA EROL’a VEDA KLİBİ

Programın sonlarına doğru  Esra Erol ve ekibi 2 Kasım 2015 tarihinde ki Bahar’ın ilk geldiği görüntüler yayınlandı. Esra Erol 15 Şubat 2017 Çarşamba günü Bahar’ın Veda klibini yayınladı. Bahar Veda klibini izlerken gözyaşlarına boğuldu. Bahar Daha sonra program ekibi Esra Erol Locadaki arkadaşları ile sarılarak vedalaşarak Esra Erol programından ayrıldı.

 

ESRA EROL DAN SON SÖZ

Baharın sevdiği adamın peşinden giderek progmdan ayrılmasını destekleyen Esra Erol vedlardan hoşlanmadığını en sevdiği vedanın  adayların programdan gelinlikle ayrılmak olduğunu belirtti. Düğünüze çağırırısınız demeyide ihmal etmedi. Esra Erol Bahar’ı uğurlarken Mehmet’e son bir kez laf çarptı ve “İşte veda böyle olur…Helalleşerek” ifadesini kullandı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler